Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

45 χιλιάδες εγκαταλελειμμένα ζώα βρήκαν σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα

Υπάρχει πιθανότητα να είδατε πρόσφατα ένα hashtag #ClearTheShelters αλλά αν συνέβει θα ήταν κατά τύχη, αφού δυστυχώς ίσα που έφτασε μέχρι εδώ.

Η προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, ήταν μια μαγευτική εβδομάδα για πάρα πολλά “ορφανά” ζώα σε όλη την Αμερική και το Πουέρτο Ρίκο, διότι χάρη σε μια κίνηση που ονομάστηκε Clear The Shelters – Καθαρίστε Τα Καταφύγια, η οποία οργανώθηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια NBC και Telemundo, βρήκαν σπίτι πάνω από 45 χιλιάδες ζώα. Ναι σωστά διαβάσατε, 45 χιλιάδες!

Η καμπάνια αυτή κράτησε για 3 μέρες και μόνο την πρώτη, 20 χιλιάδες ζώα υιοθετήθηκαν. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μόνο μία ημέρα αλλά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με ανθρώπους να συνεχίζουν να πηγαίνουν στα καταφύγια για να υιοθετήσουν, που τελικά συνεχίστηκε για 3 ημέρες.

Η γιορτή αυτή (προφανώς δεν είναι γιορτή αλλά σημαίνει πολλά για τα ζώα που υιοθετήθηκαν) γίνεται ετησίως ενώ φέτος παραπάνω από τα διπλάσια ζώα σε σχέση με πέρσι βρήκαν σπίτι που σημαίνει πως αν συνεχιστεί, το μέλλον φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό. Και στα δικά μας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful