Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Άποψη μας είναι ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες φωτογραφίες αξιολάτρευτων αρουραιών και γι’ αυτό ήρθαμε να καλύψουμε αυτό το κενό!

Είναι δύσκολο να πέσεις πάνω σε μια αλεπού που κοιμάται, πόσο μάλλον όταν αυτή κοιμάται σε ένα περβάζι δεύτερου ορόφου!

Αυτό το χρυσόψαρο δεν είναι ένα τυχαίο χρυσόψαρο, είναι ένα χρυσόψαρο που μπορεί να μετακινήσει το ενυδρείο του!

Φυσικά τα σκυλιά είναι φιλικά, αξιαγάπητα, πιστά και όλα αυτά, αλλά μερικές φορές μπορούν να είναι πραγματικά γαϊδούρια!

Η APOPO, μια βελγική μη κυβερνητική οργάνωση, εκπαιδεύει αρουραίους και ποντικούς να εντοπίζουν νάρκες και πιστεύει ότι μπορεί να σώσει χιλιάδες άτομα από ακρωτηριασμό ή θάνατο.

Η στρουθοκάμηλος Pea στο Κέντρο Άγριας Ζωής David Shelldrick στην Κένυα έχει αναλάβει το έργο της συμπαράστασης σε ορφανά ελεφαντάκια.

Όταν ο Gertje βρέθηκε να κλαίει απαρηγόρητος δίπλα στη μητέρα του που είχε σκοτωθεί από λαθροκυνηγούς στη Νότια Αφρική, οι διασώστες του κινητοποιήθηκαν αμέσως για να σώσουν τον μικρό ρινόκερο και να του δώσουν μια ευκαιρία να επιβιώσει.

Ο Wagner Figueiredo de Lima και το άλογο του ο Sereno ήταν κολλητοί, μέχρι που ο Βραζιλιάνος έχασε την ζωή του ξαφνικά σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Μήπως θυμάστε εκείνο το λεωφορείο για το οποίο σας είχαμε μιλήσει τον Μάϊο; Η αλήθεια είναι πως αν και είναι εξαιρετική ιδέα, δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα γίνει πράξη, όπως και τόσες άλλες ιδέες.

Πρόσφατα φιλοξενήσαμε, εδώ στο Wonderful, ένα άρθρο σχετικά με τον Mumble, το κοτοπουλάκι που γεννήθηκε χωρίς μάτια αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να κάνει πολλούς φίλους και να ζήσει χαρούμενο, για αυτό και θεωρήσαμε απαραίτητο να γράψουμε κάτι αντίστοιχο και για άλλα είδη ζώων οπότε σας παρουσιάζουμε την Stevie, την γατούλα που γεννήθηκε με μάτια αλλά δε βλέπει.

Είναι γεγονός πως όταν πάμε να πάρουμε το σκυλάκι μας πίσω από το μαγαζί περιποίησης που το αφήσαμε, πάντα έχουμε την εντύπωση ότι δεν είναι το δικό μας και μας έδωσαν κάποιο ξένο.

Η 87χρονη Ολλανδή ήταν επιτυχημένη αναβάτρια στα νιάτα της και είχε έναν ξεχωριστό δεσμό με τα άλογα.

Ο Harambe ήταν ένας 17χρονος γορίλας που ζούσε στον ζωολογικό κήπου του Cincinnati και πυροβολήθηκε από τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου όταν ένα 4χρονο παιδάκι έπεσε μέσα στο κλουβί του.

Η φωτογράφος Loes Heerink ξόδεψε πολλές ώρες στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, φωτογραφίζοντας τους διερχόμενους ντόπιους μικροπωλητές με σκοπό να αιχμαλωτίσει την ομορφιά και την συμμετρία που αυτοί δημιουργούν καθημεριά χωρίς να το ξέρουν.

Η Nir Vena είναι μια καλλιτέχνις από την Βουλγαρία που πάντα έδινε ειδικό βάρος στη Φύση.

Η Paige παραδώθηκε στο καταφύγιο ζώων του Manhattan όταν ο ιδιοκτήτης της έπρεπε να φύγει. Δυστυχώς, η κατάστασή της όταν έγινε αυτό, ήταν τουλάχιστον τραγική!

Η μικρούλα Moogy βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του διασώστη της Kyle.

Το τσάι είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο, ακριβώς πίσω από το νερό. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας, 6 δισεκατομμύρια ποτύρια τσάι καταναλώνονται παγκοσμίως καθημερινά. Ναι, καλά το είδατε. Δισεκατομμύρια! Φυσικά υπάρχουν τόσοι λόγοι γιατί συμβαίνει αυτό.

Υπάρχουν χιλιάδες σκυλιά εκεί έξω που ψάχνουν ένα σπίτι και πολλά από αυτά δυσκολεύονται να το βρούν.

Το Kampung Pelangi ποτέ δεν ήταν ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός, αλλά μετά από την πολύχρωμη αναμόρφωση του από την κυβέρνηση της Ινδονησίας έχει τραβήξει την προσοχή πολλών.

Προηγούμενα
Επόμενα