Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αφήστε τη δουλειά σας τώρα επειδή η ιδανική σας περιμένει

Μήπως η λέξη δουλειά σας ακούγεται περισσότερα σα δουλεία; Μήπως κάθε πρωί που πρέπει να ξυπνήσετε, κάνετε σκέψεις για το πόσο άσχημη είναι η ζωή σας; Μήπως έχετε και εσείς εμμονή με τους σκαντζόχοιρους; Εμείς από το Wonderful σας έχουμε την λύση!

Κάντε αίτηση τώρα για τη δουλειά λειτουργού σκατζόχοιρων στο κέντρο Suffolk της πόλης Ipswich στην Αγγλία! Όχι, δε πρόκειται για αστείο. Το κέντρο ψάχνει για εκπαιδευμένους ανθρώπους σε ότι έχει σχέση με τους σκατζόχοιρους και προσλαμβάνει με πλήρη απασχόληση! Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις άπειρες selfies που θα μπορέσετε να βγάλετε (σχεδόν εξίσου καλές με τις slofie) θα χρειάζεται να φτιάχνετε καταλύματα για αυτά τα πλάσματα, να φροντίζετε για την ασφάλειά τους και γενικά να γνωστοποιείτε τα προβλήματά τους στον κόσμο των γύρω περιοχών.

Οι ετήσιες αποδοχές είναι 24 χιλιάδες λίρες Αγγλίας αλλά το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι ότι για να εξεταστεί η αίτησή σας, χρειάζεστε πρότερη εμπειρία σε περιβαλλοντικό έλεγχο και να έχετε δραστηριοποιηθεί σε κοινοτικές εργασίες διατήρησης του περιβάλλοντος. Αν πληρείται τις προυποθέσεις, περιμένουμε με ανυπομονησία φωτογραφίες από το κέντρο, παρέα με τα σκατζοχοιράκια!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful