Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αφού επιβίωσε από επίθεση κογιότ, γάτα γίνεται το τέλειο μοντέλο

Η Kaia, μια γάτα της σαβάνας, φαινόταν νεκρή στην άκρη του δρόμου. Όταν η υπηρεσία του δήμου έφτασε στο σημείο, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μπροστά τους μια μικρή γάτα με βούλες που ήταν πολύ ζωντανή (ή τουλάχιστον περισσότερο απ’ όσο περίμεναν!)

Η Kaia μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου οι κτηνίατροι δήλωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα στην άτυχη γάτα επιτέθηκε κογιότ. Τρία τράυματα έφερε γύρω από τον λαιμό με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για μόλυνση και σοβαρή νευρική βλάβη να είναι παραπάνω από ορατός αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, αφού υπήρχε πιθανότητα να χρειαστεί το μπροστά πόδι της να ακρωτηριαστεί και το αριστερό της μάτι να έχει υποστεί μόνιμη ζημιά.

Η γάτα δέχθηκε την επίθεση στις 9 Ιουνίου και στις 22 χρειαζόταν ήδη ανάδοχη οικογένεια την οποία βρήκε στο πρόσωπο ενός άντρα-εθελοντή. Αν και είχε ακόμα τα ράμματα στο λαιμό, το μάτι της ήταν χτυπημένο και μετά βίας πατούσε στο μπροστινό της πόδι, δεν άργησε να δείξει πόσο γενναία και αποφασισμένη να ζήσει ήταν. Ο ιδιοκτήτης της τελικά βρέθηκε αλλα μη μπορώντας να ανταποκριθεί στα οικονομικά έξοδα, υπέγραψε ώστε η γάτα να τεθεί υπό τη φροντίδα του δήμου!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful