Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άντρας αφιερώνει τη ζωή του σε αδέσποτα, γηραιά σκυλιά

Είχαν περάσει μήνες από το τελευταίο αντίο του τετράποδου φίλου του Steve Greig αλλά ήταν ακόμα συντετριμμένος! Τότε ήταν που αποφάσισε να προσφέρει σε ένα σκυλάκι ακόμα μια ευχάριστη ζωή. Μέχρι εδώ, τα πράγματα φαίνονται συνηθισμένα. Ένα σκυλάκι φεύγει και ο ιδιοκτήτης του αποφασίζει να πάρει καινούργιο μετά από κάποιο διάστημα αλλά η ιστορία του Steve είναι πολύ διαφορετική!

Πηγαίνοντας στο τοπικό καταφύγιο του Ντένβερ στο Κολοράδο, ήταν αποφασισμένος να πάρει το γηραιότερο και λιγότερο αξιολάτρευτο σκυλί που θα μπορούσε να βρει, αφού αυτά είναι συνήθως που αποφεύγει ο κόσμος να υιοθετήσει. Πλέον ο Steve είναι ιδιαίτερα απασχολημένος ως σκυλο-μπαμπάς όχι ενός αλλά 10 γηραιών σκυλιών που υιοθέτησε από το καταφύγιο. Κάθε μέρα ξυπνάει στις 5 το πρωί και ετοιμάζει πρωινό για όλη του την τετράποδη οικογένεια. Φυσικά λόγω της ηλικίας και της ράτσας των σκυλιών, είναι απαραίτητο να ετοιμάσει διαφορετικά φαγητά, αναλόγως τις ανάγκες του καθενός. Η μέρα τους συνεχίζεται με βόλτα στο πάρκο, επίσκεψη στον κτηνίατρο και φυσικά πολλές μα πολλές γλυκές στιγμές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν μισό εκατομμύριο άνθρωποι!

Ο ίδιος δηλώνει, “όποτε κάθομαι κάτω ή ξαπλώνω στο πάτωμα, υπάρχουν τουλάχιστον τρία ή τέσσερα (σκυλιά) που θα έρθουν πάνω μου. Είναι σοφότερα ζώα. Λίγο πολύ ξέρεις τι θέλεις από την ζωή όταν φτάσεις σε μια ηλικία. Αυτά τα σκυλιά ξέρουν ποια είναι και είναι εύκολο να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα άτομο ή ένα κατοικίδιο που ξέρει ποιος/ποιο είναι. Με κάνει να αισθάνομαι καλά όταν γνωρίζω ότι είναι χαρούμενα και κάποιος τους προσέχει. Κάνει την μέρα μου που πέρασε να άξιζε τον κόπο!

Ο ιδιοκτήτης των 10 έχει και ένα γουρουνάκι εν ονόματι Μπικίνι, 2 παπάκια, περιστέρια και μερικές κότες. Αν και δεν έχει χώρο τώρα, έχει σκοπό να υιοθετήσει και άλλα σκυλιά, επειδή ως γνωστόν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Αν σας άρεσε η αγάπη που δείχνει ο Steve Greig, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful