Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άντρας με τεράστιο Husky βρίσκει τρόπο να ταξιδέψει με τον υπόγειο της Νέας Υόρκης

Οι κανόνες σχετικά με τα ζώα στον υπόγειο της Νέας Υόρκης είναι ρητοί και ξεκάθαροι. “Κανένας άνθρωπος δεν επιτρέπεται να φέρει οποιοδήποτε ζώο μέσα ή πάνω σε μεταφορικό μέσο ή εγκαταστάσεις αν δεν βρίσκεται σε περιορισμένο χώρο.” Βέβαια οι κανόνες δε λένε τίποτα σχετικά με το μέγεθος του ζώου και αυτός που τους έγραψε, όταν σκεφτόταν τον περιορισμένο χώρο, είχε κατά νου κλουβάκι μεταφοράς.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν όμως, κάποιοι χρησιμοποιούν ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους και για να κάνουν την δουλειά τους (δηλαδή να μεταφέρουν το ζώο μαζί τους) και να αποφύγουν το πρόστιμο (αφού πρακτικά το ζώο βρίσκεται σε περιορισμένο χώρο). Ο άντρας με το χάσκι πρόσφατα φωτογραφήθηκε από τον δημοσιογράφο Alex Romano του καναλιού CBS και είναι δύσκολο να μη χαμογελάσεις όπως το κοιτάς. Ίσως φταίει ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια θεάματα, ίσως φταίει το πόσο γλυκό φαίνεται το χάσκι μέσα στην τσάντα. Άγνωστο!

Βέβαια δεν είναι ο πρώτος που το κάνει αλλά αφού επήλθε τέτοια δημοσιότητα, και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες από το παρελθόν ανασύρθηκαν!

Περισσότερες πληροφορίες: Twitter

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful