Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άντρας μετατρέπει παλιό φορτηγό σε μπάνιο για τους άστεγους

Όταν οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν άστεγους, συνήθως σκέφτονται πως θα τους παράσχουν χρήματα ή φαγητό, νερό και ρούχα. Τι γίνεται όμως με την προσωπική υγιεινή που είναι εξίσου σημαντική; Σαπούνι, καθαρό νερό, ένα μέρος να κάνεις μπάνιο είναι κάποια απ’ αυτά που θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους άστεγους. Ή τουλάχιστον δεν ίσχυε μέχρι να κάνει την εμφάνισή του ο Jake Austin!

Ο Jake βοηθάει άστεγους στο St. Louis του Missouri εδώ και χρόνια αλλά μόλις πρόσφατα σκέφτηκε την καλύτερη ιδέα. Αγόρασε ένα παλιό φορτηγό για πέντε χιλιάδες δολλάρια και το μετέτρεψε σε ένα κινητό μπάνιο, το οποίο περιέχει δύο ντουζιέρες και πολλούς νεροχύτες με καθρέφτες. Το νερό προέρχεται από κρούνους της πυροσβεστικής και θερμαίνεται με την βοήθεια μιας εξωτερικής γεννήτριας. Οι υπάλληλοι της αλυσίδας καταστημάτων Raise the Bar βλέποντας την κίνηση αυτή, δε μπορούσαν παρά να κάνουν τα ελάχιστα και να δίνουν δωρεάν σαπούνια στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την κατασκευή.

“Η καλή υγιεινή προάγει την υγεία η οποία με την σειρά της φέρνει την ελπίδα και αποκαθιστά την αξιοπρέπεια σε αυτούς που για τον οποιοδήποτε λόγο την έχουν χάσει” δηλώνει ο Austin.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook | Twitter | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful