Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άντρας σώζει 6 γατάκια από κάδο απορριμμάτων

Ο William Grabill, ένας υπάλληλος του δήμου στην αποκομιδή των σκουπιδιών, άδειαζε κάδους όπως συνήθως όταν άκουσε τα απεγνωσμένα νιαουρίσματα έξι νεογέννητων γατιών.

Τα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στα τέλη Ιουνίου, υπολογίζεται ότι ήταν μόλις μίας ή δύο ημερών και έφεραν ακόμα τον ομφάλιο λώρο. Ο κάδος στον οποίο βρέθηκαν περιείχε πίσσα και ξύλα οικοδομής που κάνουν την Sarah Varanini, μέλος του προσωπικού του Sacramento SPCA να πιστεύει ότι η αδέσποτη γάτα γέννησε εκεί θεωρώντας ότι ήταν ασφαλές σημείο να κρατήσει τα μικρά της, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο άνθρωποι να τα έριξαν εκεί.

Τα νεογέννητα τελικά μεταφέρθηκαν στο SSPCA, το οποίο βρίσκεται στην Καλιφόρνια και 2 μέλη του προσωπικού επιφορτίστηκαν να τα ταίζουν με μπουκάλι μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και να δυναμώσουν. Τα γατάκια, με την κατάλληλη φροντίδα άνοιξαν τα μάτια τους (να θυμήσουμε ότι τα γατάκια χρειάζονται 7 με 10 μέρες από τη γέννησή τους για να ανοίξουν τα μάτια τους) και άρχισαν να εξερευνούν το περιβάλλον τους όποτε τους δινόταν η ευκαιρία.

Ο William επισκέφτηκε το κέντρο για να δει τα γατάκια που έσωσε και τιμητικά ένα απ’ αυτά πήρε το όνομά του. Τα γατάκια θα πρέπει να γίνουν πρώτα τουλάχιστον 2 μηνών και κατόπιν θα μπουν προς υιοθεσία αλλά κρίνοντας από τα ματάκια τους, δε θα δυσκολευτούν καθόλου να βρουν σπίτι!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful