Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αστυνομικοί σπάνε παράθυρο αυτοκινήτου για να ελευθερώσουν κουταβάκι

Ένα μικροσκοπικό, 2 εβδομάδων κουταβάκι αφέθηκε μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο, σε ένα parking στην Πενσακόλα της Florida την προηγούμενη Τρίτη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μεγαλύτερη των 32 βαθμών Κελσίου (που σημαίνει ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερη). Ένας περαστικός άκουσε το κουταβάκι να κλαψουρίζει και κάλεσε την αστυνομία, η οποία κατέφθασε και έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου χωρίς δεύτερη σκέψη. Το κουταβάκι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, λόγω του ότι χρειαζόταν την μαμά του. Η αστυνομία βέβαια είχε ένα μήνυμα για τον ιδιοκτήτη και όποιον άλλον είχε/έχει σκοπό να αφήσει το κατοικίδιό του στο αυτοκίνητο αυτές τις ζεστές μέρες.

Το αστυνομικό τμήμα συγκεκριμένα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Μη το κάνετε. Απλά μη. Αν αφήσετε το σκυλί σας σε αυτοκίνητο και αντιληφθούμε ότι υποφέρει, θα κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να το ελευθερώσουμε. Θα πάμε το σκυλάκι στο τοπικό καταφύγιο και εσάς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Και οι δυο σας θα λάβετε προσοχή, φαγητό και μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας, απλά διαφορετικού είδους. Οπότε, απλά μη το κάνετε.”

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι στις 8 Μαρτίου ψηφίστικε ο νόμος στην πολιτεία της Florida που επιτρέπει σε οποιονδήποτε άνθρωπο να ελευθερώσει κατοικίδια και ανθρώπους από κλειδωμένα αυτοκίνητα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful