Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αστυνομικοί βρίσκουν σκυλί να κρέμεται από παράθυρο αυτοκινήτου

Όταν ο αρχιφύλακας Jason Legleiter με τον αστυφύλακας Wade Hammond απάντησαν σε κλήση για ληστεία σε τοπικό supermarket, δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που βρήκαν. Αφού συνέλαβαν το άτομο, οι αστυνόμοι είδαν ένα ακόμα έγκλημα, πολύ πιο άσχημο. Ένα σκυλί κρεμόταν από το λουρί του, από ένα παράθυρο αυτοκινήτου, στο πάρκινγκ του καταστήματος.

Οι δυο τους έτρεξαν προς το αυτοκίνητο και ελευθέρωσαν το μικρό σκυλί, κόβοντας το λουρί αλλά δε φαινόταν να το είχαν προλάβει. Ο αστυφύλακας Wade αφαίρεσε πλήρως το κολάρο και προσπάθησε να το επαναφέρει ασκώντας του πίεση στα πλευρά και τότε σα θαύμα το σκυλί άρχισε να δείχνει κάποια σημάδια ζωής. Τα όργανα της τάξης του έδωσαν νερό και πολύ αγάπη ώσπου μερκά λεπτά αργότερα το τυχερό κουτάβι ήταν και πάλι πλήρως υγιές.

Απ’ ότι φαίνεται, οι ιδιοκτήτες είχαν δέσει το ζώο μέσα στο αυτοκίνητο για να το εμποδίσουν να πηδήξει από το παράθυρο που άφησαν ανοιχτό, χωρίς να σκεφτούν το ενδεχόμενο ότι θα προσπαθούσε να το κάνει έτσι και αλλιώς. Το αστυνομικό τμήμα του Arkansas αρνήθηκε να αποκαλύψει αν συνέταξαν επίσημη καταγγελία κατά των ιδιοκτητών αλλά με μία ανακοίνωσή τους στο Facebook έγραψαν “όλες οι πληροφορίες έχουν μαζευτεί και είναι διαθέσιμες προς τους εισαγγελείς αν διατάξουν διώξεις”.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful