Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αστυνομικός βρίσκει αδέσποτο σκυλάκι και φροντίζει για τα πάντα

Ήταν πρωί Σαββάτου όταν ο αστυνόμος Kareem Garibaldi από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Lakeland στη Φλόριντα βρήκε ένα αδέσποτο κουτάβι pitbull-boxer. Δεν ήταν μεγαλύτερο από 8-10 εβδομάδων και δεν έφερε κολάρο οπότε και ο Kareem αποφάσισε να πράξει.

Έτσι λοιπόν την πήρε σπίτι (ήταν θηλυκό), και την τάισε. Την επόμενη μέρα προσπάθησε να βρει τους ιδιοκτήτες της αλλά μάταια οπότε μετά την 12ωρη βάρδιά του πήγε το κουτάβι στο SPCA Ιατρικό Κέντρο Ζώων για να εξεταστεί.

“Ήταν τρομερά γλυκιά στιγμή όταν μπήκα μέσα και είδα τον αστυνομικό και το κουτάβι να κοιμούνται” λέει η Connie Johnson, υπεύθυνη του κέντρου. “Ήταν προφανές ότι ήταν και οι δύο εξαντλημένοι. Προσπαθούσε τόσο πολύ να μείνει ξύπνιος αλλά ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περίμεναν πριν απ’ αυτόν. Το κουτάβι ήταν εξίσου κουρασμένο και νιώθοντας ασφάλεια δίπλα στον Kareem αποφάσισε να κοιμηθεί και αυτό”.

Μετά από μια 3ωρη γενική εξέταση, μόνο μερικά ακάρεα βρέθηκαν οπότε και ο αστυνομικός πήρε το κουτάβι μαζί του πίσω στο τμήμα. Το κουτάβι, όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, είναι αξιαγάπητο και έτσι μια υπάλληλος του τμήματος αποφάσισε να το υιοθετήσει την ίδια στιγμή που πέρασε την πόρτα. Το κουτάβι ονομάστηκε Hope (Ελπίδα)

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram | Twitter

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful