Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αθλητής υιοθετεί Pit Bull και οι δυο τους δε σταματάνε να χαμογελάνε

Δε πέρασαν πολλές μέρες απ’ όταν γράψαμε για τον Jeremy Zuttah (εδώ) και ακόμα ένας παίκτης του αμερικάνου ποδοσφαίρου δείχνει την αγάπη του προς τα σκυλιά.

Στο σημερινό άρθρο μιλάμε για τον παίχτη των Cleveland Browns, Terrel Watson, ο οποίος γυρνώντας από την προπόνηση, βρήκε τον τετράποδο φίλο του να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή. Προφανώς ήταν συντετριμμένος όμως εκεί που οι περισσότεροι θα λέγαμε ότι δε θα πάρουμε ποτέ ξανά κατοικίδιο, ο Terrel αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στη ζωή και σε άλλο σκυλί, οπότε την επόμενη μέρα υιοθέτησε το 2χρονο pitbull εν ονόματι Dexter.

“Ξύπνησα σήμερα το πρωί και το σπίτι μου ήταν τόσο ήσυχο. Δεν υπήρχε κανένας να με ξυπνήσει και να πάω στο μπάνιο” γράφει ο αθλητής στον λογαριασμό του στο Instagram. “Οπότε σήμερα πήγα στο τοπικό καταφύγιο του Cleveland και υιοθέτησα αυτό το αξιαγάπητο, παιχνιδιάρικο, γεμάτο ενέργεια αγόρι! Γνωρίστε τον Dexter τον νέο καλύτερό μου φίλο.”

Ρίχνοντας μόνο μία ματιά στις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Terrel στο Instagram, μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι ο Dexter απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό την καινούργια του ζωή! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μη το κάνει;

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful