Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπαμπάς δημιουργεί παιδικό δωμάτιο με θέμα το Harry Potter

Έχετε λοιπόν τελειώσει με την εγκυμοσύνη και έχετε φέρει στον κόσμο ένα όμορφο, μικρό πλασματάκι. Αυτό το πλασματάκι όμως τώρα χρειάζεται έναν χώρο για να συνεχίσει να μεγαλώνει και ενώ μια κούνια ακούγεται αρκετά καλή ιδέα (δεν είναι οτι θα σηκώνεται και θα κάνει βόλτες) γιατί να περιορίσετε την φαντασία σας εκεί;

Έχοντας αυτό κατά νου ο Casey και η Kaycee από το Illinois (ναι έχουν περίπου το ίδιο όνομα) αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δωμάτιο του 7 μηνών μωρού τους με θέμα την τρέλα που λέγεται Harry Potter. Η ιδέα ήταν του Casey κυρίως, ως μεγάλος fan των ταινιών, και την πρότεινε όταν η Kaycee ήταν ακόμα έγκυος, που αν και αρχικά απέρριψε το ενδεχόμενο, έκανε πίσω τελικά.

Χρειάστηκαν περίπου 3 μήνες για να σχεδιαστεί το δωμάτιο και να πάρει την τελική του μορφή και λίγα εξ αυτών που φιλοξενεί είναι μια τοιχογραφία που έγινε από φίλο του ζεύγους, τον Nate Baranowski, κουβέρτες, τα 7 βιβλία και μερικά ακόμα έξτρα! Η Kaycee ανέβασε μερικές φωτογραφίες του δωματίου στο Facebook μαζί με το κείμενο “το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο μετά από μήνες προετοιμασίας. Πραγματικά λατρεύω το αποτέλεσμα. Όπως κάθομαι εδώ και νανουρίζω τον μικρό μου άντρα είναι σα να βρίσκομαι στο Hogwarts!”

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful