Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Χάσκι που διάλεξε μόνο του την καινούργια του γατοφίλη

Θυμάστε εκείνο το pitbull που είχε πάρει την δικιά του γατοφίλη; Απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν μοναδική περίπτωση, αφού κάτι παρόμοιο φαίνεται πως έγινε και στη σημερινή ιστορία.

Η μικρή Raven (Κοράκι, περίεργο όνομα για σκυλί), της ράτσας τάμασκαν χρειαζόταν έναν φίλο για να μεγαλώσουν μαζί αλλά η κηδεμόνας της, η Christina, γνώριζε ότι δε μπορείς απλά να διαλέξεις εσύ τον καλύτερο φίλο κάποιου οπότε πήρε την Raven στο τοπικό καταφύγιο του Lubbock στο Τέξας ώστε να διαλέξει μόνη της.

“Πάντα ήθελα ένα σκυλί και μια γάτα να μεγαλώσουν μαζί. Είναι κάτι σαν όνειρο ζωής” λέει η Christina και συμπληρώνει “ήθελα να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και για να γίνει αυτό, έπρεπε να γνωριστούν πριν να είναι αργά”. Στην Raven λοιπόν παρουσιάστηκαν 4 γατάκια και κανένα τους δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από μια μικρούλα, την Woodhouse. Ήταν η εκλεκτή! Εκείνη τη μέρα η Woodhouse δε βρήκε μόνο ένα καινούργιο σπίτι αλλά και έναν φίλο που θα περνούσαν πολλά χρόνια μαζί!

Ένας χρόνος πέρασε από εκείνη την μέρα και οι δυο τους είναι ακόμα αχώριστοι. “Είναι τέλεια μεταξύ τους. Αν και δεν κάθονται αγκαλιά όσο συνήθιζαν όταν ήταν μικρά, είναι συνέχεια μαζί!”

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful