Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Δασκάλα πρώτης δημοτικού φεύγει με ένα διαφορετικό φόρεμα από το σχολείο

Αν σας ρωτούσαμε τι θυμάστε από την 1η δημοτικού, κατά πάσα πιθανότητα θα απαντούσατε τίποτα. Ίσως κάποιες από εσάς και θυμόσασταν κάποια πράγματα αμυδρά και δεν αναφέρω καν τους κάποιους.

Σημασία έχει ότι εμείς δεν θυμόμαστε τίποτα απολύτως και αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαμε δασκάλα σα την Sharee Castlebury που διδάσκει στο δημοτικό σχολείο Pat Henry της πόλης Lawton. Αυτή η δασκάλα λοιπόν, ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την τελευταία μέρα της χρονιάς, των μαθητών της 1ης δημοτικού. Κάτι που θα συνδίαζε τόσο διασκέδαση όσο και δημιουργικότητα οπότε την τελευταία μέρα της χρονιάς πήγε στο σχολείο με ένα απλό φόρεμα και ζήτησε από τους “μονάκριβους Πικάσο” της (όπως τους αποκαλεί η ίδια στο Facebook) να ζωγραφίσουν πάνω του.

Δεν ήταν απλά φανταστικό για τα παιδιά να τελειώσουν την χρονιά τους έτσι αλλά ταυτόχρονα έδωσε και στην Sharee κάτι όμορφο για να θυμάται τους μαθητές της. “Είναι ένα φόρεμα αναμνήσεων επειδή δε θέλω να χάσω την ομορφιά των παιδιών που θα μεγαλώσουν και θα φύγουν από δίπλα μου” δηλώνει η ίδια. Είναι αρκετά βέβαια ότι οι μαθητές της θα θυμούνται αυτή τη μέρα για αρκετό καιρό!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful