Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Το σκυλί της Tanya Seidman πρόσφατα είχε πεθάνει και ολόκληρη η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου και του 60 σχεδόν κιλών γερμανικού ποιμενικού, ήταν συντετριμμένη!

Τι κοινό έχει ένα pit bull με μια πολύ γνωστή γεύση παγωτού; Μα φυσικά ότι και οι δύο λέγονται Κεράσι και είναι πραγματικά σκέτη γλύκα! Παρά την γλυκιά του φύση όμως, ο Cherry το pitbull δεν μπορούσε πάντα να την βγάλει προς τα έξω λόγω του ότι ήταν μέρος σκυλομαχιών που οργάνωνε ο Michael Vick,…

Η Kaia, μια γάτα της σαβάνας, φαινόταν νεκρή στην άκρη του δρόμου. Όταν η υπηρεσία του δήμου έφτασε στο σημείο, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μπροστά τους μια μικρή γάτα με βούλες που ήταν πολύ ζωντανή (ή τουλάχιστον περισσότερο απ’ όσο περίμεναν!) Η Kaia μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου οι κτηνίατροι δήλωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα στην…

Ένα ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο κιόσκι τους όταν άκουσαν έναν περίεργο ήχο στο τσιμεντένιο έδαφος. Ένα μωρό σκιουράκι είχε πέσει από τα δοκάρια της σε σχήμα κώνου οροφής τους, ακριβώς ανάμεσα στα κρεβάτια τους.

Η ψαλιδωτή πεταλούδα της California είναι ένα είδος που έφτασε πολύ κοντά στον αφανισμό, αλλά χάρις στον Tim Wong, βιολόγο από την Ακαδημία των Επιστημόνων της California, το έντομο θα συνεχίσει να ζει πάνω στον πλανήτη!

Κρυμμένα στα βουνά της Βοσνίας, υπάρχουν ζώα που επιβιώνουν τόσο σε ζεστά καλοκαίρια και παγωμένους χειμώνες, όσο και εναντίων αρκούδων και λύκων. Ο λόγος για τα άγρια άλογα τα οποία η Γερμανίδα φωτογράφος Carina Maiwald φωτογραφίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι γεγονός ότι η τέχνη είναι ακρογωνιαίος λίθος στην παιδική δημιουργικότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσεις αυτή την δημιουργικότητα είναι να αγαπάς, να σέβεσαι και να δίνεις αξία σε ό,τι φτιάχνουν.

Δεν υπάρχουν τρεχούμενα νερά όπως ποτάμια ή στάσιμα όπως λίμνες στην Υεμένη, παρά μόνο εποχιακά ποτάμια τα οποία ονομάζονται wadis. Λόγω αυτού, πολλά χωριά όπως για παράδειγμα το Al-Jazil, χτίζονται πάνω από την κοιλάδα ώστε να επωφεληθούν στο έπακρο από τα προσωρινά αποθέματα νερού. Το τοπίο γύρω από αυτές τις περιοχές είναι συνήθως έρημος που…

Είχαμε δει περίεργες γάτες, είχαμε δει πατουσάκια πάνω (σα να μη σε νοιάζει) αλλά η γάτα εν ονόματι Keys είναι σε άλλο επίπεδο.

Πριν λίγες μέρες είχαμε ανεβάσει ένα video στη σελίδα μας στο Facebook το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα πολύ γλυκό, επειδή ως γνωστόν τίποτα δεν αντέχει στο χρόνο όπως η αγάπη.

Τον Μάϊο του 2016, ο Ρώσσος φωτογράφος Daniel Kordan ταξίδεψε στο Salar de Uyuni της Βολιβίας, το μεγαλύτερο salt flat του κόσμου, δηλαδή μια μεγάλη έκταση καλυμμένη από άλατα και άλλα ορυκτά, για να βγάλει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες!

Ο Kaavan είναι 32 χρόνων πλέον αλλά ο ελέφαντας από την Ασία δε γνώρισε ποτέ τη ζωή στον έξω κόσμο.

Πριν από καιρό είχαμε γράψει για έναν άντρα ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δηλαδή να ταξιδέψει Βαρκελώνη – Σικελία με καγιάκ

Τέσσερις και ένα σκυλί μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της DeKalb County όταν ο ιδιοκτήτης τους απεβίωσε. Τα πλάσματα ήταν καλυμμένα σε ψύλλους και γενικά σε κακή κατάσταση.

Λίγο πιο έξω από την ακτή του Καναδά, ένας άντρας πρόσεξε μια όρκα σε ανάγκη και ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι.

Το σλαβικό εργαστήριο Treti Pivni (Τρίτος Κόκορας) πρόσφατα δημιούργησε μια νέα συλλογή από πορτρέτα που παρουσιάζουν γυναίκες και παιδιά να φοράνε παραδοσιακά ουκρανικά καπέλα/κοσμήματα κεφαλής.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, η τέχνη και η ομορφιά βρίσκονται παντού. Βέβαια θα πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε τις οθόνες των smartphone μας οπότε τέλος και τα τερατάκια που ακούν στο όνομα Pokemons αλλά θα αξίζει την θυσία!

Η ομάδα από την Βόρεια Κορέα Shinslab είναι ευρέως γνωστή για τις δημιουργίες της και έρχεται άλλη μία φορά να αποδείξει τις ικανότητές της με το έργο Temp L για τον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής του MoMA.

Φιλίες μεταξύ διαφορετικών ειδών στο ζωικό βασίλειο έχουμε δει πολλές φορές. Παπάκια με σκυλάκια που είναι τόσο διαφορετικά, είδαμε επίσης. Σκυλάκια με γατάκια και παπάκια όμως βλέπουμε πρώτη φορά!

Ο William Grabill, ένας υπάλληλος του δήμου στην αποκομιδή των σκουπιδιών, άδειαζε κάδους όπως συνήθως όταν άκουσε τα απεγνωσμένα νιαουρίσματα έξι νεογέννητων γατιών.

Προηγούμενα
Επόμενα