Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

H κοιλάδα της πόλης Ανιάνα στη νότια Ισπανία είναι πλούσια σε αλάτι αλλά το έδαφος της είναι ανώμαλο. Συγκεκριμένα υπάρχει έλλειψη επίπεδων χώρων όπου μπορεί να στεγνώσει το αλάτι για να το συλλέξουν. Γι αυτό τον λόγο έχουν δημιουργηθεί πολλές εντυπωσιακές δομές από τους ντόπιους που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά και την παρασκευή του αλατιού.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα κοστούμια ήταν τα πιο δημιουργικά, έξυπνα, και αξιαγάπητα που έχετε δει.

Αυτό το ρακούν ήταν επιθετικό και δεν μπορούσε κανείς να αλληλεπιδράσει μαζί του, μέχρι που διασώστηκε και γνώρισε τη νέα του μαμά!

Η ταχεία αποψίλωση των δασών και οι ευρείες παρεμβάσεις των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον έχουν μεγάλη επίδραση και στη ζωή των άγριων ζώων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωράμε σε βοηθητικά έργα όπως οι παρακάτω διαβάσεις για να μην διαταράσουμε την ισορροπία των οικοσυστημάτων.Η ταχεία αποψίλωση των δασών και οι ευρείες παρεμβάσεις των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον έχουν μεγάλη επίδραση και στη ζωή των άγριων ζώων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωράμε σε βοηθητικά έργα όπως οι παρακάτω διαβάσεις για να μην διαταράσουμε την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Το Κολοράντο είναι στο μεγαλύτερο μέρος του έρημος, με μερικά διάσπαρτα δάση εδώ και εκεί.

Η φωτογράφος Loes Heerink ξόδεψε πολλές ώρες στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, φωτογραφίζοντας τους διερχόμενους ντόπιους μικροπωλητές με σκοπό να αιχμαλωτίσει την ομορφιά και την συμμετρία που αυτοί δημιουργούν καθημεριά χωρίς να το ξέρουν.

Όταν οι διασώστες της Thong Kam την σώζανε μαζί με την 4χρονη κόρη της Bai Fern δεν είχαν ιδέα ότι πρόκειται να σώσουν τρείς ελέφαντες!

Ο Evgeny Hontor είναι ο Ρώσος καλλιτέχνης που ευθύνεται γι’ αυτά τα μοναδικά γλυπτά.

Στο πολύ εχθρικό περιβάλλον του Jigokudani, μιας περιοχής στην κοιλάδα του ποταμού Yokoyu River με υψόμετρο 850 μέτρα, ζει ένας μικρός πληθυσμός γιαπωνέζικων μακάκων, ή αλλιώς πίθηκων του χιονιού όπως ονομάζονται.

Κάθε χρόνο βοσκοί από την πολιτεία του Idaho στις ΗΠΑ οδηγούν χιλιάδες πρόβατα μέσα από μια διαδρομή που εκτίνεται από τα βουνά Sawtooth Mountains στον βορρά της πολιτείας μέχρι την κοιλάδα Snake River στον νότο.

Απόδειξη ότι η φιλία μπορεί να βρεθεί στα πιο περίεργα μέρη!

Αυτά τα πρόβατα είναι τους είδους Valaise Blacknose και το ίντερνετ δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι τρομακτικά ή αξιαγάπητα!

Για τους περισσότερους από εμάς οι εφημερίδες είναι για διάβασμα, αλλά για την Γιαπωνέζα Chie Hitotsuyama οι εφημερίδες αποτελούν υλικό για κάνει την τέχνη της.

Βρίσκεται στην Κένυα και θα βοηθάει τους ελέφαντες να διασχίζουν με ασφάλεια έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο.

Η πεταλούδα μονάρχης (Danaus plexippus) θεωρείται ο “βασιλιάς” των πεταλούδων, εξού και το όνομά της.

Η ιδέα ανήκει στον ζωολογικό κήπο Lehe Ledu στην πόλη Chongqing της Κίνας, θέλωντας έτσι να φέρουν τους επισκέπτες τους πρόσωπο με πρόσωπο με τα διάφορα ζώα αντί για να τα παρατηρούν από απόσταση.

Πάνω από 35.000 θαλάσσιοι ίπποι βγήκαν στη στεριά στην βορειοδυτική Αλάσκα. Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αμερικής το φαινόμενο αυτό παρατηρείται λόγω της έλλειψης πάγου στον Αρκτικό ωκεανό καθώς όλο και περισσότερος πάγος λιώνει. Οι θαλάσσιοι ίπποι είναι πολύ καλοί κολυμβητές αλλά χρειαζόνται διαλλείματα ξεκούρασης τα οποία κάνουν πάνω στα διάφορα κομμάτια πάγου που…

Αυτό το εστιατόριο στο Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ένα περίεργο στοιχείο στην αρχιτεκτονική του: κατσίκες!

Για αυτή την οικογένεια αρκούδων έφτασε η στιγμή να ζήσουν όπως έχουν προοριστεί να ζουν, εκτός κλουβιού και στη φύση.

Σύμφωνα με την αγρότισσα που βρήκε το ετοιμοθάνατο αρνάκι η μητέρα του το εγκατέλειψε αμέσως μετά την γέννα και όταν το βρήκε ήταν αδύναμο και με πολύ χαμηλή θερμοκρασία σώματος.

Προηγούμενα
Επόμενα