Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Ο Ιάπωνας φωτογράφος Hot.kenobi χρησιμοποιεί φιγούρες δράσεις και την φωτογραφική του μηχανή για να διηγηθεί διασκεδαστικές ιστορίες.

Φανταστείτε τα μαλλιά σας να γίνονται κόκκινα όταν ένα ζεστό αεράκι αγγίξει το πρόσωπο σας, ενώ όταν σταθείτε μπροστά από ένα κλιματιστικό τα μαλλιά σας να γίνονται κατάμαυρα.

Είναι δύσκολο να καθοριστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός αλλά υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο έως και 1 εκατομμύριο ζώα πεθαίνουν σε τροχαία δυστυχήματα μόνο στην Αμερική.

Όταν η 24χρονη Phoebe Gill είδε μια φωτογραφία της Stitch, μιας μονόφθαλμης γατούλας, ήξερε ότι πρέπει να την υιοθετήσει.

Συνήθως αν μια τούρτα γενεθλίων έχει κάποιο θέμα τότε η διακόσμηση της είναι εξωτερική.

Oι Space10, ένα δανέζικο γραφείο design που υποστηρίζεται από την ΙΚΕΑ, δημιούργησε το The Growroom, “μια καλλιτεχνική εξερεύνηση των απίστευτων δυνατοτήτων των αστικών κήπων”.

Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιος παρατήρησε 1000 κοτοπουλάκια σε ένα χωράφι δίπλα στο Peterborough της Αγγλίας.

Η Καππαδοκία είναι μια επαρχία της Τουρκίας που χαρακτηρίζεται από πολύ ενδιαφέροντα τοπία και τα πασίγνωστα μοναστήρια της που χτίστηκαν στις πρώτες μέρες του Χριστιανισμού.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της Rihanna και ενός παπαγάλου; Καμία σύμφωνα με αυτό το βίντεο!

Η καλλιτέχνιδα γνωστή διαδικτυακά ως scandygirl είναι πίσω από αυτές τις μοναδικές ζωγραφιές.

Γεμάτοι στοργή, αγάπη και υποστήριξη. Αυτή είναι η συνταγή για να τους καλούς πατέρες, ακόμα και όταν αναφερόμαστε σε γάτους!

Υπάρχουν πάνω απο 285 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο με προβλήματα όρασης και οι ζωές τους μάλλον θα βελτιωθούν με την κυκλοφορία αυτού του smartwatch.

Ο Dexter είναι ένας σκύλος και για αυτόν οι πολιτικές αποφάσεις δεν σημαίνουν τίποτα, το μόνο που ξέρει είναι ότι έχασε την μαμά του.

Για τον περισσότερο καιρό της ζωής της η Suzie το μπόξερ είναι περικυκλωμένη με θετά γατάκια.

Ο TinTin, ένα pitbull που ζούσε στην Ινδονησία, μέχρι που αρρώστησε και έπρεπε να μεταφερθεί στον κτηνίατρο.

Ο Albert έιναι ένα γουρουνάκι που ζούσε σε μια φάρμα μαζί με τη μαμά του και τα τέσσερα του αδέρφια.

Όταν η ιδιοκτήτρια αυτού του πιτ μπουλ πρόσεξε ότι οι περαστικοί αποφεύγουν το σκυλί της και το αντιμετωπίζουν καχύποπτα, αποφάσισε να της φορέσει μια μπαντάνα.

Ο Duke είναι ένας γατούλης που μεγάλωσε στους δρόμους αλλά κατέληξε να “δουλέυει” σε ένα νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο.

Όταν η ιατρός Tjarda Reints Bok έφτασε στον άρρωστο σκύλο νόμιζε ότι είναι πολύ αργά.

Προηγούμενα
Επόμενα