Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Η ταλαντούχα Alisa Liskaflower είναι από την Ρωσία και δημιουργεί μοναδικές καρφίτσες και μενταγιόν χρησιμοποιώντας πολυμερή πυλό.

Μια ολόκληρη αγέλη από ελέφαντες τρέχει για να χαιρετήσει ένα ελεφαντάκι που μόλις διασώθηκε στο απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και γίνεται της μόδας μια νέα τάση, η τοποθέτηση ψεύτικων ματιών πάνω σε διάφορα αντικείμενα.

Το να είσαι πιλότος έχει και τα πλεονεκτήματά του. Αυτό το ξέρει καλά ο Santiago Borja Lopez, πιλότος που εργάζεται για την Ecuador Airlines και πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος από το κόκπιτ του. Οι φωτογραφίες του απεικονίζουν τα καιρικά φαινόμενα τα οποία συναντάει στις πτήσεις του και το πως αυτά…

Όλοι θα ήθελαν ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Masayoshi Matsumoto να αναλάβει την διακόσμηση του πάρτυ τους!

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Choi+Shine Architects έβαλε την υπογραφή του στο φεστιβάλ iLight Marina Bay στην Σιγκαπούρη σχεδιάζωντας το έργο “The Urchins” (“Οι Αχινοί”). Οι Αχινοί δημιουργήθηκαν με βάση την θεματική του φετινού φεστιβάλ, την αειφόρα ανάπτυξη. Οι Αχινοί είναι φτιαγμένοι από 20 χειροποίητα πλεκτά κομμάτια που ενώνονται με μια σειρά μεταλλικών “πλευρών” στο επίπεδο του…

Ο Visoth Kakvei είναι από την Καμπότζη και έχει φτάσει τα σκίτσα του σε άλλο επίπεδο!

Πίσω από κάθε σπουδαία φωτογραφία υπάρχει ένας ταλαντούχος και δημιουργικός φωτογράφος.

Προηγούμενα
Επόμενα