Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Δεμένο και εγκαταλελειμμένο έξω από ένα μαγαζί, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει

Μια μέρα, ο ιδιοκτήτης του μικρού Dempsey αποφάσισε να τον βγάλει βόλτα. Βέβαια το pitbull δε γνώριζε ότι δε θα γυρίσει πότε ξανά σπίτι μετά απ’ αυτή τη βόλτα. Το κουτάβι δέθηκε έξω από ένα μαγαζί, στην πολιτεία της Τζόρτζια και αφέθηκε εκεί μόνο του. Δυστυχώς, υπέφερε από μια μόλυνση στο μάτι και από ψώρα με αποτέλεσμα οι περαστικοί να το αγνοούν (μας θυμίζει έντονα την περίπτωση της Πέτρας) μέχρι που κάποιος επικοινώνησε με την πρόνοια ζώων και ο Dempsey τελικά μεταφέρθηκε στο τοπικό καταφύγιο.

Η Stacey Greenwalk, εθελόντρια στο καταφύγιο, δέχθηκε να γίνει ανάδοχος γονιός του ζώου μέχρι να γίνει καλύτερα. Πέρα από την θεραπεία με τα αντιβιοτικά και τα συνεχή μπάνια, αυτό που κέρδισε ο Dempsey ήταν πολύ αγάπη, αγάπη που τον έκανε καλύτερα μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες.

“Ήταν πολύ λυπημένος και φαινόταν άλλο τόσο ταλαιπωρημένος λόγω της ασθένειάς του αλλά αυτό δε τον σταμάτησε από το να γιατρευτεί. Από εκεί που ήταν συνέχεια λυπημένος, πλέον είναι το πιο χαρούμενο και φιλικό σκυλί που έχω συναντήσει ποτέ.” Το καλύτερο βέβαια σε όλα αυτά είναι ότι την προηγούμενη Κυριακή ο Dempsey έφυγε από το σπίτι της Stacey για να συναντήσει την καινούργια του οικογένεια η οποία είναι ανάδοχος για μια δοκιμαστική περίοδος και αν όλα πάνε καλά, θα τον κρατήσουν μαζί τους για πάντα. Φυσικά, βλέποντας πόσο χαρούμενος είναι πλέον, είναι αρκετά σίγουρο ότι ο Dempsey βρήκε ήδη την μόνιμή οικογένειά του που θα του χαρίσουν πολύ αγάπη!

Περίσσότερες πληροφορίες: ΙστοσελίδαFacebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful