Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φωτογράφος από την Πολωνία, βγάζει τις ομορφότερες φωτογραφίες σκυλιών

Μόλις χθες γράψαμε για εκείνον τον φωτογράφο που δε ψάχνει για μια όμορφη φωτογραφία αλλά για συναισθήματα που εμφανίζονται σε μία στιγμή (για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη, μπορείτε να βρείτε το άρθρο εδώ) οπότε και αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητο να γράψουμε και ένα άρθρο για ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή για φωτογραφίες που με μεγάλη σου χαρά θα κρεμούσες στο καθιστικό σου και βρήκαμε τον ιδανικό φωτογράφο!

Για να είμαστε ακριβείς, είναι η φωτογράφος και πρόκειται για την Alicja Zmyslowska από την Πολωνία. “Απ’ όταν ήμουν παιδί ακόμα, λάτρευα τα ζώα. Όταν έγινα 4, πήραμε 2 γάτες στο σπίτι αλλά το όνειρό μου ήταν να πάρω σκυλί. Το 2006 κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Η Kiara, το πανέμορφο golden retriever μου ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι και μου άλλαξε την ζωή. Στην αρχή την έβγαζα φωτογραφίες με την DSLR κάμερα του μεγαλύτερου αδερφού μου. Ένα χρόνο αργότερα πήρα την δικιά μου και τότε ήταν που όλα ξεκίνησαν!” δηλώνει η ίδια.

Εμείς εδώ στο Wonderful δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε την αγαπημένη μας οπότε γιατί δε μας αφήνετε ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook με την δικιά σας αγαπημένη;

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram | 500px

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful