Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φωτογράφος χρησιμοποιεί μικρά παιχνίδια και πολύ φαντασία για απίστευτες εικόνες

Σε παλιότερα άρθρα μας είχαμε δει μία παρόμοια τεχνική (τα σχετικά άρθρα μπορείτε να τα βρείτε εδώ και εδώ) αλλά θεωρούμε ότι η παρούσα τεχνική του Felix Hernandez Rodriguez είναι κλάσης ανώτερη και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Ο Felix λοιπόν λέει ότι η φωτογραφίσεις του δεν είναι σχετικές με το τι βρίσκεται εκεί αλλά δείχνουν τι βρίσκεται μέσα του. Για να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές σκηνές, χρησιμοποιεί απλά καθημερινά πράγματα όπως αλεύρι για να δώσει την αίσθηση του χιονιού, τσιγάρα για να προσθέσει ατμόσφαιρα και άλλα πολλά. Φυσικά αυτά είναι μέρος του σκηνικού διότι για το για το κύριο μοντέλο άλλοτε χρησιμοποιεί μινιατούρες και άλλοτε κανονικούς ανθρώπους αλλά πάντα το λογισμικό Photoshop και πολύ, πάρα πολύ φαντασία!

Ο ίδιος δηλώνει: “Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση να δημιουργώ, είναι για εμένα σαν ισχυρό ναρκωτικό που εθίστηκα αμέσως”. Εμείς εδώ στο Wonderful θα λέγαμε ότι κάτι συμβαίνει με την δουλειά του επειδή είναι το ίδιο εθιστικό να βλέπεις πως πραγματικά τραβήχτηκε μία φωτογραφία! Αν σας άρεσε το άρθρο μη παραλείψετε να το κοινοποιήσετε στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | 500px | Youtube
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful