Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φουλάρι που σε προστατεύει από φωτογραφήσεις

Βγαίνω λοιπόν από το σπίτι μου χθες και ένας στρατός ανθρώπων περιμένει για να με φωτογραφίσει, αφού είμαστε πλέον τόσο διάσημοι (okey, λέμε τώρα). Φυσικά προσπάθησα να τους αποφύγω (τι είμαστε, τίποτα ψώνια;) αλλά σίγουρα κατάφεραν να κάνουν αρκετές λήψεις!

Δυστυχώς δεν γνώριζα για το αντι-παπαράτσι φουλάρι, το οποίο σας παρουσιάζουμαι σήμερα! Η ονομασία του είναι Ishu και είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό ύφασμα που ανακλά το φλας της φωτογραφικής μηχανής, με αποτέλεσμα όλη η φωτογραφία πλυν του ίδιου να γίνεται εντελώς μαύρη, λόγω αντίθεσης. Ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα είναι ο Saif Siddiqui και το σκέφτηκε όταν το 2009 προσπάθησε να βγάλει μία φωτογραφία αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε, εξαιτίας ενός ανακλαστήρα ποδηλάτου που έτυχε να περνάει από εκεί.

Πηγαίνοντας στο σήμερα, μετά από μια μακροχρόνια και πολυέξοδη έρευνα, έχει πλέον μεγάλη παραγωγή φουλαριών. Το φθηνότερο εξ αυτών στοιχίζει περίπου 240 ευρώ που σίγουρα είναι λίγα αν είσαι αρκετά διάσημος (σαν εμάς ένα πράγμα) που πιστεύεις ότι χρειάζεσαι προστασία!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful