Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φρεσκοψημένα γατοψωμάκια

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι δε πρόκειται περί καμίας απολύτως αληθινής γάτας. Ωραία. Τώρα που έφυγε αυτό, ας πάμε στο θέμα μας! Πριν λίγες μέρες είχαμε δει εκείνη τη μαμά που έψηνε κάτι απίστευτα ψωμιά (το σχετικό άρθρο εδώ) και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι η μόνη με τέτοιες ικανότητες.

Η σημερινή φιλοξενούμενή μας ονομάζεται Rato Kim και ζει στη Σεούλ, πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας (η ελεύθερη χώρα, η άλλη είναι η Βόρεια Κορέα με τον Κιμ Τζονγκ-ουν). Κανονικά επαγγέλλεται δημιουργός παιχνιδιών με κύριο θέμα τις γάτες αλλά η τελευταία της δημιουργία φαίνεται πως τις ανοίγει νέες πόρτες. Ο λόγος για τα γατοψωμάκια! Η ίδια δηλώνει πως πηγή έμπνευσης είναι (τι άλλο) οι γάτες που συνηθίζουν να έχουν τα πατουσάκια τους κρυμμένα, οπότε και έκανε αυτό το σχέδιο.

Το δυσκολότερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει είναι τι έκφραση προσώπου θα τους έδινε, αφού οι γάτες έχουν διάφορες εκφράσεις. Τελικά αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν να τους δώσει διάφορες εκφράσεις, κάτι που κάνει τα ψωμάκια ακόμα πιο όμορφα. Τέλος, αν και η ίδια δεν έχει γάτα ακόμα διότι δεν αισθάνεται έτοιμη αλλά ελπίζει ότι θα γίνει και αυτό μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, οπότε τα γατοψωμάκια είναι ιδανικά για τους ανθρώπους σαν αυτήν που θα ήθελαν μια γάτα αλλά για τον οποιοδήποτε λόγο δε μπορούν να αποκτήσουν!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful