Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γαλλικό κουτάβι με υγρό στον εγκέφαλο παλεύει για τη ζωή του

Ο Μικρός Ήρωας Herbie τέθηκε υπό την προστασία της φιλοζωικής του Λος Άντζελες αφού ο εκτροφέας του ανακάλυψε ότι πάσχει από υδροκεφαλία (κοινώς, υγρά στον εγκέφαλο) και δεν βρισκόταν σε θέση να το αντιμετωπίσει.

Ο Herbie ήταν μόλις 6 εβδομάδων όταν έφτασε μέσα σε ένα πλαστικό κουτί, ανίκανος να σταθεί, να περπατήσει ή ακόμα και να σηκώσει το κεφάλι του λόγω ισορροπίας. Πέρα από το πρόβλημά του όμως, υπήρχε κάτι μοναδικό πάνω του, μια λάμψη στα μάτια του! Αφού έφτασε στο κέντρο εξετάστηκε αμέσως από νευρολόγο ο οποίος του έδωσε μια σειρά φαρμάκων με σκοπό να προσπαθήσει να μειώσει την παραγωγή υγρού. Κατόπιν, ξεκίνησε φυσικοθεραπεία στο Two Hands Four Paws και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Στόχος τους εκεί είναι να τον βοηθήσουν να δυναμώσει αρκετά ώστε όταν φτάσει την ηλικία των 6 μηνών, να γίνει επέμβαση και να μπορέσει να ζήσει τη ζωή που του αξίζει!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο πρέπει να γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες, ιδιίως όταν υπάρχουν τόσα υγιεί κουτάβια που πεινάνε αλλά η άποψη των εθελοντών είναι ότι κάθε σκυλί πρέπει να έχει μια ευκαιρία στη ζωή, αν δείχνουν ότι θέλουν να το παλέψουν. “Ο Herbie είναι ένας τόσο γλυκός, μικρούλης τύπος. Ένα καθημερινό, παιχνιδιάρικο κουτάβι το οποίο έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας αλλά δυναμώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, για αυτό και αξίζει την υποστήριξή μας!” είναι η δήλωσή τους.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful