Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γάτα καβαλάει ζώα της φάρμας για να τους δείξει ποιος είναι το αφεντικό

Είστε στο σπίτι, πλησιάζετε για να χαιδέψετε την γάτα σας και αποφασίζει να σας μπήξει τα νύχια στο δέρμα. Αρχίζετε να σκέφτεστε ότι το κάνει για να επιβάλλει κυριαρχία στο χώρο της (αυτό που εσείς αποκαλείτε σπίτι σας). Ε λοιπόν, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κάνει ο Teton!

Ο γάτος, σε ηλικία 3 μηνών πήγε στη φάρμα στο Colorado για να κανονίσει το θέμα των ποντικιών, αλλά απ’ ότι φαίνεται σύντομα επέκτεινε την εξουσία του και στα ζώα της φάρμας τα οποία άρχισε να καβαλάει για να τους δείξει ποιος είναι το αφεντικό! “Τον βλέπουμε συχνά πάνω στα πόνυ και κυρίως τα γαϊδουράκια” λέει η Joanna Shaw που μένει στη φάρμα. “Συχνά κοιμάται και μαζί τους στον σταύλο”.

Επίσης προσθέτει αυτό: “Συνηθίζει να τα ιππεύει περισσότερο όταν έχει χιόνι κάτω οπότε φανταζόμαστε ότι το κάνει για να μη βρέξει τα πατουσάκια του αλλά δεν εξηγείται το γιατί το κάνει όταν έχει καλό καιρό. Πάντως όταν βοσκάνε πηγαίνει πάντα μαζί τους και ξαπλώνει δίπλα τους. Ίσως πιστεύει ότι είναι και αυτός ένα ζώο φάρμας.”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful