Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γατάκι δραπετεύει από προθήκη καταστήματος για να συναντήσει τον γείτονά του

Ένα μικροσκοπικό σκυλάκι και ένα ακόμα πιο μικρό γατάκι χωρίστηκαν με ένα πλαστικό εμπόδιο στο μαγαζί κατοικιδίων JoLinn Pet House στην Ταιβάν. Το ανυπότακτο γατάκι όμως δεν άντεχε μόνο του και αποφάσισε να επισκεφθεί τον γείτονά του.

Το γατάκι πήδηξε από την προθήκη που βρισκόταν με τον πιο αδέξιο και συνάμα γλυκό τρόπο που κάποιος θα μπορούσε να περιμένει από μια τέτοια τριχόμπαλα. Βέβαια είχε και υποστήριξη από τον γείτονά του, αφού το κουταβάκι από τη χαρά του σηκώθηκε στα δυο του ποδαράκια και ήταν έτοιμο να βοηθήσει άμα χρειαζόταν. Ένα γενναίο άλμα αργότερα, τα δυο τους ήταν μαζί.

Σίγουρα το βίντεο είναι ιδιαίτερα γλυκό αλλά μας υπενθυμίζει και την δύσκολη απομόνωση που πρέπει να υποστούν αυτά τα ζώα στις προθήκες, μέχρι κάποιος άνθρωπος να αποφασίσει να τα αγοράσει. Φυσικά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα pet stores αυτά καθ’ εαυτά αλλά μέσω αυτών, συμβαίνουν διάφορα άσχημα. Για αυτό λοιπόν προτιμήστε να υιοθετήσετε ένα ζωάκι παρά να το αγοράσετε. Υπάρχουν τόσα κουτάβια διαθέσιμα, κάποια μόνο εκ των οποίων εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful