Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γατάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αναρρώνει σα μικροσκοπικό burrito

Ένα μικροσκοπικό γατάκι βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, φαινομενικά άψυχο, όταν ένας άνθρωπος το πρόσεξε. Ο Καλός Σαμαρείτης επικοινώνησε αμέσως με το Caring Fields Felines, τοπικό κέντρο διάσωσης και καταφύγιο της Palm City στη Florida.

“Δε μπορούσα να πω όχι” λέει η διευθύντρια Pauline Glover. Η γυναίκα μετέφερε το γατάκι στο νοσοκομείο ζώων Savanna, όπου κατόπιν ακτινογραφίας διαπίστωσαν το πρόβλημά του, είχε σπάσει αυχενικό σπόνδυλο! “Χρειαζόταν να τοποθετηθεί σε γύψο ολόκληρο αμέσως” εξηγεί η Pauline και προσθέτει “φυσικά για εμάς η ευθανασία δεν ήταν μέσα στις επιλογές μας”. Έξι εβδομάδες έχουν περάσει και το γατάκι που ονομάστηκε Davey γίνεται όλο και καλύτερα. Φυσικά θα παραμείνει σε γύψο για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες και κατόπιν θα αρχίσει φυσιοθεραπεία.

Όπως μπορείτε βέβαια να δείτε, είναι το πιο μικρό, γλυκό burrito που δεν έχει κλέψει μόνο τις δικές μας καρδιές αλλά και την καρδιά του Oakley, του σκύλου του κτηνίατρου! “Ο Oakley λατρέυει τον ανάδοχο αδερφό του, τον Davey” γράφει το κέντρο στο Facebook. “Τρέχει δίπλα του κάθε φορά που κλαίει!”

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful