Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γατάκια βρίσκονται στην Κηφισιά και διασώζονται

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, 6 ενός εβδομάδος γατάκια βρέθηκαν στις γραμμές του τρένου από έναν περαστικό, στην Κηφισιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μικρά γατάκια ήταν καλυμμένα σε ψύλλους και τόσο υποσιτίσμένα όσο και αφυδατωμένα. Μόνο τύχη μπορούμε να πούμε ότι τα έσωσε, αφού λίγο αν αργούσαν να τα βρουν, μάλλον δε θα τα είχαν καταφέρει!

Η κόρη της Εύης Γεωργιάδη είδε την ανάρτηση σχετικά με τα γατάκια, ενημέρωσε την μαμά της και οι δύο τους αποφάσισαν ότι έπρεπε να βοηθήσουν. “Η γυναίκα ήταν απεγνωσμένη για ανάδοχη οικογένεια αφού δεν γνώριζε πολλά από γατάκια” λέει η Γεωργιάδη. “Αμέσως αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τη γυναίκα διότι αποκτήσαμε αρκετή εμπειρία απ’ όταν χάσαμε την πρώτη μας γάτα”.

Οι δύο γυναίκες πήγαν και παρέλαβαν τα γατάκια τα οποία ήταν ακόμα σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση αλλά μόνο λίγες ώρες, ένα μπάνιο και τροφή χρειάστηκαν για να φανούν πολύ καλύτερα. “Ήδη έμοιαζαν σα να μην επρόκειτο για τα ίδια γατιά” λέει η γυναίκα.

Όσο περνούσαν οι εβδομάδες, τόσο δυνατότερα γίνοταν σε σημείο να χρειάζονται να φάνε 8 φορές την ημέρα. Είχαν αρχίσει να αποκτάνε και την δική τους προσωπικότητα οπότε χρειάζονταν ένα όνομα! Τελικά ονομάστηκαν Κολοκυθάκι, Macchiato, Βι, Χουντίνι, Πανδώρα και Μόλυ ως 4 αρσενικά και 2 θηλυκά.

Ο Macchiato αρρώστησε όμως και δε τα κατάφερε αλλά τα υπόλοιπα γατάκια είναι πλέον σχεδόν 2 μηνών και ψάχνουν μία οικογένεια. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εύη Γεωργιάδη στο τηλέφωνο 6932210606.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful