Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γνωρίστε τον Milo, το ναρκοληπτικό Bulldog

Η ναρκοληψία είναι μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη και μετά από επαρκή ύπνο. Το άτομο που πάσχει από ναρκοληψία, ο ναρκοληπτικός, έχει επαναλαμβανόμενες ακαταμάχητες προσβολές ύπνου, που όταν έρχονται δεν μπορεί να αντισταθεί και μπορεί ως αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμη και σε ακατάλληλες ή επικίνδυνες συνθήκες, στο μέσο μιας συζήτησης για παράδειγμα ή κατά την οδήγηση – από το λήμμα Ναρκοληψία στην εγκυκλοπαίδεια Wikipedia.

Στην περίπτωση του Milo όμως, του 3χρονου bulldog, δεν υπάρχουν ακατάλληλες ή επικίνδυνες στιγμές για να τον πάρει ο ύπνος, τουναντίον μάλιστα αφού όποτε και αν συμβεί και αυτός θα κερδίσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ο ιδιοκτήτης του πολλά χαμόγελα. Το μικρό σκυλί φαίνεται τόσο γλυκό όταν κοιμάται που δικαιωματικά έχει κερδίσει μεταξύ άλλων και τον τίτλο “ναρκοληπτική μπουκίτσα”.

Βέβαια να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο Milo απαριθμεί σχεδόν 600 χιλιάδες ακόλουθους στον λογαριασμό του στο Instagram. Απολαύστε τον!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful