Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γονείς λένε στο παιδί τους ότι το αγαπημένο του παιχνίδι δε χάθηκε αλλά ταξιδεύει. Το internet είναι έτοιμο

Όταν ήμασταν μικροί, όλοι μας είχαμε κάποιο παιχνίδι που αγαπούσαμε περισσότερο από τα άλλα. Δεν ήταν περίεργο όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να χαθεί, κάτι που μας έκανε ιδιαίτερα λυπημένους.

Αυτό φαίνεται να συνέβη πρόσφατα με το αγαπημένο παιχνίδι ενός ποδιού, έναν ελέφαντα. Οι γονείς του λοιπόν σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να του πουν ότι ο αγαπημένος του αγκαλίτσας δεν χάθηκε, απλά έκανε ταξίδι αναψυχής τον γύρο του κόσμου. Κατόπιν, έβαλαν μια φωτογραφία του ελέφαντα στο Reddit και ζήτησαν τη συμβολή του στρατού του Internet ή πιο συγκεκριμένα, τη βοήθεια των καλύτερων χρηστών του Photoshop ώστε να φανεί ότι το ελεφαντάκι κάνει όντως ταξίδι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Internet απάντησε (σε τύπου and the Rohan will answer, έτσι επικό). Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι ακριβώς εννοούμε!

Εσείς θυμάστε να είχατε χάσει ποτέ κάποιο αγαπημένο σας παιχνίδι; Οι γονείς σας τι σας είχαν πει, την αλήθεια απευθείας ή κάποια δικαιολογία; Γιατί δε μας αφήνετε ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook;

Περισσότερες πληροφορίες: Reddit

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful