Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γυναίκα βλέπει την τελειότητα σε γατάκι που γεννήθηκε με πολλά προβλήματα

Θυμάστε εκείνο το άρθρο που είχαμε γράψει για το κατά πόσο δεν είναι απαραίτητο να είσαι τέλειος για να σε αγαπάνε (για όποιον δε το θυμάται είναι εδώ); Ε λοιπόν όντως ισχύει και έχουμε και άλλη απόδειξη που δε συγκρίνεται καν με την πρώτη.

Η Pretzel και τα 2 αδερφάκια της είχαν εγκαταλειφθεί λίγο μετά τη γέννησή τους λόγω των ανατομικών προβλημάτων που είχαν. Αν και ο αδερφής και η αδερφή της δε τα κατάφεραν, η Pretzel όντως μαχήτρια αρνήθηκε να τα παρατήσει. Εκτός από τα ανάποδα ποδαράκια της, η Pretzel έχει καρδιακό φύσημα, ανώμαλη ανάπτυξη σπονδυλικής στήλης όπως και λεκάνης αλλά και της λείπουν κάποια κόκαλα από τα άκρα. Αν και όλα αυτά ακούγονται ιδιαιτέρως δραματικά, σύμφωνα με την γατό-μαμά της, την Laura Hawthrone, “είναι πάντα χαρούμενη επειδή γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα”.

Αν και η Laura είχε υιοθετήσει την Pretzel και πίστευε ότι θα μείνει μαζί της για πάντα, η Michelle Harisson είδε την ιστορία της στο Internet και σύμφωνα πάλι με την Laura: “Συγκινήθηκε τόσο πολύ που χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα ήθελε η Pretzel να ζήσει μαζί της. Ήταν πολύ δύσκολο να την αποχωριστώ αλλά γνώριζα ότι θα πάει σε ένα σπίτι που θα την αγαπάνε και θα την προσέχουν όσο τίποτα”.

Πλέον η Pretzel έχει γίνει 8 μηνών και όπως θα δείτε κανένα από τα προβλήματά της δε την εμποδίζουν να χαρεί τη ζωή της!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful