Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η Γη των Αδέσποτων στην Costa Rica

Το όνομα Η Γη των Αδέσποτων θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας θρίλερ αλλά στην δικιά μας περίπτωση είναι ακριβώς το αντίθετο, ένας επίγειος παράδεισος για όλα τα αδέσποτα της χώρας και τους φιλόζωους του πλανήτη που μπορούν να βλέπουν και να ελπίζουν για κάτι παρόμοιο.

Η Γη των Αδέσποτων, γνωστή και ως Territorio de Zaguates, είναι ένα μοναδικό καταφύγιο ζώων που τρέχει από εθελοντές, με ιδιωτική χρηματοδότηση και με βασικό κανόνα την αποφυγή θανάτωσης ζώων παρά μόνο σε περίπτωση που είναι για το καλό του ίδιου. Μία ακόμα τακτική του καταφυγίου είναι να προωθεί τα ημίαιμα σκυλιά για υιοθεσία, λόγω του ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να προτιμούν καθαρόαιμα θεωρώντας ότι είναι ανώτερα. Έτσι, δίνει σε όλα τα σκυλιά που μένουν εκεί έναν μοναδικό τίτλο ράτσας όπως golden labrador, μαλαμούτ Αφρικής, Χάσκιμπουλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να ταιριάζει στο καθένα.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram

Το είδαμε εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο και η όλη ιδέα του καταφυγίου γιατί δε κάνετε ένα share το άρθρο; Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα μεγάλα εγχειρήματα όπως αυτό, ξεκινάνε με την σωστή πληροφόρηση του κόσμου!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful