Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η ιστορία πίσω από την μονίμως έκπληκτη γατούλα

Ο Kevin της ράτσας των Ρωσικών μπλε γάτων (είναι ράτσα γάτας για όσους δε γνωρίζουν) είχε βρεθεί σε πάρκινγκ αυτοκινήτων όταν ήταν μόλις 4 εβδομάδων. Ο κτηνίατρος που τον εξέτασε είπε ότι διέφερε αρκετά από τις άλλες γάτες, λόγω μίας σοβαρής ασθένειας που είχε με αποτέλεσμα να μη του δίνουν πολύ χρόνο ζωής ακόμα.

“Με είχαν προειδοποιήσει ότι ο Kevin δε θα ζούσε ούτε 6 μήνες οπότε θα ήταν καλύτερα να μη δεθώ συναισθηματικά μαζί του” λέει η Tailah που πήγε το γατάκι στον κτηνίατρο. “Έίπα στον εαυτό μου ότι δε πειράζει, εγώ θα του δώσω όση αγάπη μπορώ. 4 χρόνια μετά από εκείνη την μέρα, είναι ακόμα η αγαπημένη μου τριχομπαλίτσα!” Για αυτούς που ενδιαφέρονται για την πάθηση του Kevin, λέγεται υδροκεφαλία και όπως λέει και η λέξη είναι η ύπαρξη υγρού στον εγκέφαλο, μία σοβαρή πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την όραση, την ακοή και τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Ο Kevin είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αφού έχει πρόβλημα και στα 3. Η Tailah προσθέτει “είναι ο πιο χαρούμενος, αστείος, χαζούλης γάτος που έχω γνωρίσει και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να του δώσω μια ευκαιρία να ζήσει, μια ευκαιρία που άρπαξε γερά και με τις δύο πατουσίτσες του. Χρόνια σου πολλά, Kev!”

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Η ζωή είναι ωραία και αυτά είναι τα μικρά, καθημερινά παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Αν σας άρεσε το άρθρο όσο άρεσε σε εμάς, γιατί δε το κάνετε ένα share;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful