Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Οι καλύτερες φωτογραφίες από γυναίκα που πήγε μόνη μήνα του μέλιτος

Παιδιά, σκυλιά, μια ζωή μαζί, γάμος. Όλα όμως ξεκινάνε από τον μήνα του μέλιτος. Ναι, ναι εκείνη την περίοδο που το νεόνυμφο ζευγάρι βρίσκεται μακριά από όλους και όλα για να χαλαρώσει μετά από τις τόσες προετοιμασίες. Πολλοί άνθρωποι λοιπόν αποφασίζουν πως αυτή τη ρομαντική περίοδο θέλουν να την περάσουν εδώ, στην Ελλάδα για όλα αυτά που μπορεί να τους προσφέρει. Πόσο ρομαντικό είναι όμως να κάνεις μήνα του μέλιτος μόνος ή πιο συγκεκριμένα μόνη;

Αυτό το πρόβλημα είχε να αντιμετωπίσει η Huma Mobin πρόσφατα, όταν ο σύζυγός της δε μπόρεσε να βγάλει βίζα για τη χώρα αλλά όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η πρόσφατα νυφούλα ήταν αποφασισμένη για το καλύτερο! Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, η Huma από το Lahore του Πακιστάν δεν είχε κανέναν σκοπό να έρθει μόνη της, ασχέτως αν ολόκληρο το ταξίδι ήταν ήδη πληρωμένο, αλλά ο άντρας της φαίνεται πως κατάφερε να την πείσει.

Αυτή από την πλευρά της, σαν αφοσιωμένη σύζυγος, φαίνεται πως δε κατάφερε να βγάλει από το μυαλό της, τον αγαπημένο της και φρόντισε να κρατήσει αυτό το συναίσθημα σε όσες φωτογραφίες έβγαλε. Όπως και αν έχει, ελπίζουμε ότι τελικά δε πέρασε τόσο άσχημα όσο φαίνεται και ίσως στο επόμενο ταξίδι τους να βρίσκονται και οι 2 εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful