Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ιάπωνες επινοούν το Poké-Han για το δημοφιλές παιχνίδι

Είναι γεγονός ότι το Pokemon Go εξαπλώνεται, είτε μας αρέσει είτε όχι, με γοργούς ρυθμούς. Εκτός από το πολύ περπάτημα όμως που απαιτεί το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, στο οποίο λίγο πολύ όλοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, σε αναγκάζει επίσης να έχεις τα χέρια στο ύψους του στήθους και τον λαιμό χαμηλωμένο για να κοιτάζεις την οθόνη, κάτι που τόσο σε κουράζει, όσο και σε κάνει κακό!

Οι Ιάπωνες “εφευρέτες” όμως από το Rocketnews έχουν την λύση που στοιχίζει ελάχιστα! Αντί λοιπόν να χρειάζεται να σταματήσεις το κυνήγι Pokemon και να χάσεις πολύτιμο χρόνο για να ξεκουραστείς, σου προτείνουν το Poke-Han (εκ του αγγλικού hanger που κυριολεκτικά σημαίνει κρεμάστρα)! Στο video που ακολουθεί, δείχνουν έναν τρόπο για να δημιουργήσεις την δικιά σου συσκευή που θα κρατάει το κινητό σου στο προβλεπόμενο ύψος ούτως ώστε να μη κουράζεις τα χέρια σου, να έχεις όρθια την πλάτη σου αλλά και να σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την περιφερειακή σου όραση καλύτερα!

Βέβαια η συσκευή είναι φτιαγμένη από μία κρεμάστρα ντουλάπας και μερικά λάστιχα συνεπώς θα πρέπει να ζήσεις με πλήθος αδιάκριτων βλεμμάτων πάνω σου αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός “μπρος στα Pokemon, τι είναι μια στάλα ντροπής!”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful