Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κακοποιημένα κουτάβια Pit Bull βρίσκουν παρηγορία το ένα στο άλλο

Ο Chase, ο Haagen Dazs και ο Klondlike είναι κουτάβια 4 μηνών που έχουν υποφέρει πάρα πολύ, αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκονται στη ζωή. Κακοποιημένα και με διάφορες ασθένεις, πάρθηκαν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τους και οδηγήθηκαν στο καταφύγιο της Ουάσιγκτον!

Από τους 3, ο Chase βρισκόταν στην χειρότερη κατάσταση. Το δέρμα ήταν είχε μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό, ήταν λιποβαρής, είχε χαμηλή συγκέντρωση ζαχάρου στο αίμα του, χαμηλή θερμοκρασία σώματος και χαμηλή περιεκτικότητα του αίματος σε πρωτείνη. Στην πραγματικότητα, δε μπορούσε καν να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Πλέον όμως βρίσκεται σε καλά χέρια τα οποία κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να γνωρίσει την σκυλόζωή που του αξίζει. Αυτός και ο Klondike αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ανάδοχη οικογένεια ενώ ο Haagen Dazs έχει ήδη υιοθετηθεί.

“Η σκληρότητα προς τα ζώα σε οποιαδήποτε μορφή της δεν είναι ανεκτή και οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να τιμωρηθούν τέτοια εγκλήματα” λέει η Lisa LaFontaine, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καταφυγίου Washington Humane Society!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful