Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κανένας δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτές τις 3 τυφλές γάτες μέχρι που βρέθηκε μία γυναίκα

Γνωρίστε τον μεγάλο αδερφό Blue και τις δυο μικρές αδερφές του, την Meadow και την Willow, μια οικογένεια αποτελούμενη από 3 τυφλές γάτες η οποία υιοθετήθηκε από την Catherine Magno!

Η ιστορία τους ξεκινάει λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2014, όταν τα μικρά γατάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε μια αποθήκη στο Dubai. Την όρασή τους δυστυχώς την είχαν ήδη χάσει σε εκείνο το σημείο, λόγω μιας ασθένειας που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους άφησε χωρίς θεραπεία. Αφού βρέθηκαν, ήταν σημαντικό να βρουν και μια οικογένεια που θα τα φρόντιζε, ειδικά με τις αυξημένες ανάγκες τους. Ο μεγάλος αδερφός, ο Blue, σχεδόν βρήκε μια οικογένεια στο πρόσωπο του γείτονα του πρώτου ιδιοκτήτη, αλλά δεν άντεξε να μείνει μακριά από τις αδερφές του με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να κλαίει και να τις ψάχνει οπότε και επιστράφηκε πίσω.

Το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου του επόμενου χρόνου, φαίνεται πως ήταν η ημερομηνία που θα έβρισκαν το παντοτινό τους σπίτι υπό την κηδεμονία της Catherine. “Δεν είχα καμία πρότερη εμπειρία, αφού υιοθέτησα το πρώτο γατάκι μου μερικούς μήνες νωρίτερα, αλλά η ιστορία τους με άγγιξε τόσο που δεν άντεχα στην ιδέα ότι θα έμπαιναν σε ένα κλουβί κτηνιατρείου ή και κάπου χειρότερο” δηλώνει η ίδια.

Όπως ηταν αναμενόμενο φυσικά, η Catherine ανησυχούσε κυρίως για τις έξτρα ανάγκες που μπορεί να είχαν τα καινούργια της κατοικίδια. “Πίστευα πως δεν θα είναι απλά δύσκολο αλλά θα χρειαζόταν να κάνω διάφορες αλλαγές στην καθημερινότητά μου. Τελικά, η μόνο αλλαγή που χρειάστηκε να κάνω ήταν να διατηρώ όλα μου τα πράγματα στην αρχική τους θέση”. Και όπως όμορφα το έθεσε η ίδια: “Τα τυφλά κατοικίδια βλέπουν μέσα από τις καρδιές τους”, κάτι που σίγουρα πιστεύουμε ότι ισχύει αφού έχουμε και αυτό σαν μια ακόμα απόδειξη!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful