Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Καταφύγιο ζώων ζητάει από παίκτες Pokémon Go να βγάλουν βόλτα τα σκυλιά

Μετά από εκείνη τη φύλακα που χρησιμοποίησε το παιχνίδι Pokemon Go για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων, άλλο ένα ίδρυμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα πολύχρωμα τερατάκια.

Το καταφύγιο ζώων στην πόλη Muncie, της Indiana, φαίνεται πως είχε μια εκπληκτική ιδέα, η οποία ήταν να χρησιμοποιήσει τους υποψήφιους Ash Ketchum (που έτσι και αλλιώς περπατάνε δεξιά και αριστερά καθώς κυνηγάνε Meowths και Rattatas) ώστε να βγάλουν βόλτα και τα σκυλιά που φιλοξενούν. “Προσπαθείτε να εκκολάψετε ένα αβγό ή να πιάσετε ένα σπάνιο Pokemon; Ελάτε στο καταφύγιο του Muncie για να βγάλετε βόλτα ένα από τα σκυλιά μας καθώς βρίσκεστε στην αποστολή σας. Απλά ελάτε στη γραμματεία και πείτε ότι είστε εκεί για τα σκυλιά Pokemon!”

O Phil Peckinpaugh, διευθυντής του καταφυγίου, λέει ότι σκέφθηκε την ιδέα όταν πρόσεξε ότι πολλοί άνθρωποι κυνηγούσαν Pokemons σε όλη την πόλη, έτσι, σε συνεργασία με τον Sam Wiser, ο οποίος έχει θέση στο δημαρχείο, σκέφτηκαν την διαφήμιση που έχει σχεδόν 29 χιλιάδες shares αυτή τη στιγμή!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful