Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κορίτσι της yoga με κατσικάκι, το πιο γλυκό δίδυμο

Τα κατσικάκια είναι πολύ γλυκούλικα και κυρίως, ιδιαιτέρως υποτιμημένα. Αν δε μας πιστεύετε δείτε μόνοι σας! Είναι τόσο γλυκά που ακόμα και ο Denis, σύζυγος της παρουσιάστριας ασκήσεων yoga Rachel Brathen από τη Σουηδία, της πήρε ένα για τα Χριστούγεννα! Η Rachel, εκτός από παρουσιάστρια ασκήσεων yoga στο Internet, έχει εκδόσει δικό της βιβλίο και μαζί με τον άντρα της τρέχουν ένα κέντρο διάσωσης ζώων!

“Μερικές φορές κολλάμε στο τι θέλουμε να αλλάξουμε που ξεκινάμε να βλέπουμε προβλήματα αντί να επικεντρωνόμαστε το πως να προχωρήσουμε και να νιώσουμε καλά” είπε η ίδια στη σελίδα Metro. “Είναι σημαντικό να γιορτάζουμε όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν. Το σώμα μας κάνει για εμάς τόσα πολλά πράγματα για εμάς καθημερινά… Είναι ευκολότερο να μείνουμε προσηλωμένοι σε ένα τακτικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όταν αρχίσουμε να εκτιμάμε αυτά που μπορεί να κάνει το σώμα μας.” Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι τα λόγια της Rachel είναι από τα σοφότερα που έχουμε αναδημοσιεύσει στη σελίδα μας!

Περισσότερες πληροφορίες: Amazon | Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram της Rachel | Instagram της Rachel μαζί με το κατσικάκι

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful