Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κουτάβι που επέζησε από πλημμύρα βρίσκεται να περιπλανιέται μόνο στους δρόμους

Διασώστες από το ίδρυμα Forgotten Dogs of the 5th Ward Project είχαν βγει στους πλημμυρισμένους δρόμους του Houston, όπου και συνάντησαν ένα μικροσκοπικό κουταβάκι που έτρεχε στους δρόμους μόνο.

Η fifth ward (5η περιοχή, απ’ όπου δηλαδή πήρε το όνομά του το ίδρυμα) είναι μια περιοχή όπου πολλύ αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα σκυλιά ζουν και δυστυχώς αμέτρητα κουτάβια γεννιούνται κάθε χρόνο. Όταν οι διασώστες λοιπόν πλησίασαν το μικρό κουτάβι, αυτή (ήταν θηλυκό τελικά) δίστασε να κάνει κίνηση και απλά παρέμεινε σε απόσταση να τους παρατηρεί. Όταν είδε όμως ότι της πρόσφεραν φαγητό, σιγά σιγά πλησίασε ώσπου και τελικά άφησε τους ανθρώπους να την αγγίξουν.

Όταν λοιπόν το κουτάβι βρισκόταν στα χέρια τους, οι διασώστες μπορούσαν πολύ ευκολότερα να εκτιμήσουν την ηλικία της, η οποία δεν ξεπερνούσε τους 5 με 6 μήνες. Κατά την “βόλτα ελευθερίας” της (αν μπορούμε να την αποκαλέσουμε έτσι) η Κολοκυθίτσα, όπως δηλαδή ονομάστηκε, φαινόταν ιδιαίτερα νευρική μέσα στο αυτοκίνητο, μη γνωρίζοντας ότι στο τέλος της διαδρομής την περίμενε η ανάδοχη οικογένειά της.

Τέλος, η Κολοκυθίτσα ήταν τόσο γλυκιά και καλη (και ας μην είχε ζήσει ποτέ σε σπίτι) που δεν άργησε να βρεθεί η παντοτινή της οικογένεια!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful