Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κτηνίατρος σώζει μικροσκοπικό labrador από ευθανασία και μετά το υιοθετεί

Ο Bronson ήταν ένα από τα εννιά κουτάβια τα οποία γεννήθηκαν με καισαρικη. Όταν οι ιδιοκτήτες όμως κατάλαβαν ότι είχε ένα ανατομικό πρόβλημα στο στόμα του (το λεγόμενο λυκόστομα), αποφάσισαν ότι η καλύτερη επιλογή τους ήταν να το θανατώσουν.

Αν και τα κουτάβια που γεννιούνται με αυτό το πρόβλημα δε τα καταφέρνουν συνήθως, η κτηνίατρος ήταν αποφασισμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. “Μιας και με ξέρουν εδώ, ένας άλλος κτηνίατρος έπεισε την οικογένεια να παραδώσει το κουτάβι και έβαλε εμένα ως ανάδοχο γονιό” έγραψε στο Imgur η ίδια. Εξηγεί επίσης ότι ευθανασία γίνεται αναλόγως το μέγεθος του προβλήματος διότι πολλά κουτάβια υποφέρουν και τελικά πεθαίνουν από την πείνα.

Αρχικά η Kaffekalle (αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιεί στο Imgur) το ταίζε με σωλήνα κάθε 1-2 ώρες για μία εβδομάδα. Προφανώς το είχε μαζί της ακόμα και στη δουλειά αλλά όταν πλέον ο Bronson φάνηκε ότι θα επιζήσει, δε μπορούσε παρά να μη το υιοθετήσει! Βέβαια πως θα μπορούσαμε να την κατηγορήσουμε όταν ο Bronson είναι τέτοια γλύκα;

Περισσότερες πληροφορίες: Imgur

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful