Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Λύκοι έτοιμοι για το σπίτι

Δήλωση: Τα χάσκι είναι ωραία. Θυμίζουν έντονα τους λύκους, είναι έξυπνα, δυνατά και όλα αυτά. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσες να υιοθετήσεις κάτι που μπορείς να έχεις και για κατοικίδιο αλλά και να καβαλήσεις και να πας στον πόλεμο αν χρειαστεί;

Οι direwolves λοιπόν έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί από το Game of Thrones και βαθιά μέσα μας όλοι έχουμε την επιθυμία λίγο ή πολύ να αποκτήσουμε έναν (ελπίζω να μην ισχύει μόνο για εμένα αυτό). Αν και στην πραγματικότητα οι direwolves έζησαν στην πλειστόκαινο εποχή (πιο γνωστή ως εποχή των παγετώνων) και έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια, ο κύων που παρουσιάζουμε σήμερα φαίνεται να είναι η μετενσάρκωση κάποιου από εκείνους.

Γνωρίστε λοιπόν τον Danny τον Direwolf, τον οποίο η ιδιοκτήτριά του τον ανακάλυψε σχεδόν τυχαία στη Σιγκαπούρη όταν γεννήθηκε. Ο Danny ήταν ιδιαίτερα μικρόσωμο ζώο, πολύ μικρότερο από το προβλεπόμενο για το είδος του και έτσι η Raven (είναι ψευδώνυμο επειδή κάνει πολλά cosplays η ίδια) τον ήθελε αμέσως. “Είχα παλιά ένα μαλαμούτ οπότε περίμενα ότι ο Danny ίσως να έφτανε εκείνο το μέγεθος κάποια στιγμή, όμως αυτός το έφτασε και το ξεπέρασε! Δε νομίζω ότι σταμάτησε να μεγαλώνει μέχρι που έφτασε την ηλικία των 2” λέει η Raven.

Πλέον, ο Danny ζει στην άλλη άκρη του πλανήτη, στην Αμερική και οι δυο τους πηγαίνουν σε διάφορες εκθέσεις ντυμένοι βάση τηλεοπτικών ταινιών αλλά και κινουμένων σχεδίων!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful