Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μαγευτικές φωτογραφίες δύο κόσμων

Καταρχάς, όσες φορές και αν το γράψουμε δε πιστεύουμε ότι είναι αρκετό οπότε ας το πούμε άλλη μία φορά. Εμείς εδώ στο Wonderful λατρεύουμε τις φωτογραφίες. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα σε μια φωτογραφία που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει, πέρα από ένα τοπίο, που πλέον το βλέπουμε σα παιχνίδι.

Ψάχνοντας λοιπόν φωτογραφίες, για να προσθέσουμε στο καθημερινό σας μενού, βρήκαμε μια τεχνική που γνωρίζαμε από παλιότερα αλλά δεν είχαμε ασχοληθεί καθόλου τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος λοιπόν για φωτογραφίες που ταυτόχρονα συνδιάζουν και το πάνω μέρος και το κάτω της επιφάνειας της θάλασσας. Κατά την αναζήτησή μας, βρήκαμε και αυτές τις συμβουλές από την ιστοσελίδα scubadiving.com που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αν θέλετε να βγάλετε και εσείς παρόμοιες φωτογραφίες τώρα που σχεδόν έφτασε το καλοκαίρι!

  • Βρείτε συναρπαστικά θέματα, πάνω αλλά και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας
  • Βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες: ήρεμα νερά, δυνατό φως, καλή ορατότητα κάτω από το νερό και διαλέξτε το σημείο εστίασης
  • Χρησιμοποιήστε ένα μικρό φακό και γρήγορη ταχύτητα κλείστρου

Βέβαια αν όλα αυτά σας φαίνονται περίεργα, μπορείτε απλά να κάνετε εσείς τυχαίες δοκιμές και πιστεύουμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, όπως και αν έχει. Προσοχή μόνο η κάμερά σας να είναι αδιάβροχη και να μη ξεχάσετε να μας στείλετε και εμάς τις εικόνες που τραβήξατε όπως επίσης και να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful