Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μαμά φωτογραφίζει τον τοκετό της και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν

Το θαύμα της γέννησης είναι πανέμορφο. Ένας καινούργιος άνθρωπος έρχεται στον κόσμο, ένας άνθρωπος που θα προσφέρει τόσα συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω του! Όχι, όχι δεν εννοούμε τέτοια γέννηση, εννούμε την κανονική, αυτήν!

Η Lisa Robinson-Ward λοιπόν είναι επαγγελματίας φωτογράφος και όπως φαίνεται παίρνει την δουλειά της πολύ σοβάρα. Βασικά, είναι τόσο προσηλωμένη στο επάγγελμά της που βγάζει φωτογραφίες ακόμα και κατά την γέννηση της ίδιας της της κόρης και όπως φαντάζεστε, τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτα!

Η φωτογράφος από την Καλιφόρνια έχει ήδη έναν γιο 9 χρονών και προσπαθούσε να συλλάβει για αρκετά χρόνια αλλά μετά από 2 αποβολές, αυτή και ο σύζυγός της αποφάσισαν ότι ο συναισθηματικός πόνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος και έπρεπε να σταματήσουν. Προφανώς ήταν μεγάλη έκπληξη όταν κατάλαβαν ότι η Lisa ήταν έγκυος ξανά! Τα πράγματα πήγαιναν καλά και έτσι έφτασε η στιγμή της γέννησης. Η Lisa, σαν αληθινή φωτογράφος λοιπόν, αποφάσισε πως έπρεπε να απαθανατίσει κάθε στιγμή του τοκετού!

Η ίδια δηλώνει πως η ιδέα ήταν αρχικά ένα αστείο αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως, έπρεπε να το δοκιμάσει. “Δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το σχέδιο. Αν δε γινόταν, δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά ευτυχώς ήταν εύκολη γέννα!” λέει η ίδια στο ABC News. Η νεογέννητη κόρης της ονομάστηκε Anora και της ευχόμαστε να ζήσει πολλά πολλά χρόνια!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful