Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μάυρος πάνθηρας επιτίθεται σε ιδιοκτήτη καταφυγίου… για ένα φιλάκι

Βλέποντας έναν μαύρο πάνθηρα να πλησιάζει άνθρωπο από πίσω, μπορεί να μας κάνει όλους να ανατριχιάσουμε καθώς φανταζόμαστε την συνέχεια αλλά καθώς εδώ είναι το Wonderful και είμαστε ταγμένοι στο να σας παρουσιάσουμε μόνο τις πιο γλυκές ιστορίες σημαίνει πως είναι και αυτή μία εξ αυτών!

Το video λοιπόν που ανέβηκε στο internet πρόσφατα δείχνει έναν μαύρο πάνθηρα να πλησιάζει αθόρυβα έναν άνθρωπο που φαινομενικά δε ξέρει τι συμβαίνει. Ο πάνθηρας φτάνει σε σημείο αναπνοής και όποιος δε γνωρίζει το ίδρυμα Black Jaguar White Tiger περιμένει ότι κάτι πολύ κακό θα συμβεί αλλά όχι! Μόλις ο άντρας γυρίσει, οι δυο τους περιέργως αρχίζουν τις αγκαλιές. Ο πάνθηρας, εν ονόματι Kal-El του δίνει ακόμα και ένα πεταχτό φιλί.

Φυσικά και ο άντρας έχει όνομα, είναι ο Eduardo Serio, ιδρυτής του Black Jaguar White Tiger στο Μεξικό που χρόνια τώρα διασώζει μεγάλες γατούλες (πάνθηρες, τίγρεις και λιοντάρια) και τις αφήνει να ζήσουν ελέυθερες και ασφαλείς σε μια έκταση 30 στρεμμάτων την οποία σκοπεύει να μεγαλώσει σε “εκατοντάδες, βασικά χιλιάδες στρέμματα”.

“Τα ζώα αυτά δεν είναι κάτι που μπορούμε να το κρατήσουμε σαν ιδιοκτησία” γράφει η σελίδα του ιδρύματος. “Είναι ζωντανά όντα όπως εσύ και εγώ και πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα. Διασώζουμε ζώα από καταστάσεις οι οποίες τους επιβλήθηκαν από αυτόν τον σκληρό κόσμο και τους προσφέρουμε κάτι όσο πιο κοντά στη ζωή που τους αξίζει. Δε μπορούμε να τα αφήσουμε πίσω στην άγρια φύση επειδή δε βρέθηκαν ποτέ εκεί μόνα τους οπότε και οι πιθανότητες επιβίωσής τους εκει είναι πολύ μικρές”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Instagram | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful