Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μεταμόρφωση σκυλιών μετά το κούρεμα

Είναι γεγονός πως όταν πάμε να πάρουμε το σκυλάκι μας πίσω από το μαγαζί περιποίησης που το αφήσαμε, πάντα έχουμε την εντύπωση ότι δεν είναι το δικό μας και μας έδωσαν κάποιο ξένο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι (ελπίζω) που στο δρόμο για το σπίτι θα πουν διάφορες εντολές ή το όνομα του σκυλιού, για να δουν πως θα αντιδράσει!

Ο φωτογράφος Grace Chon λοιπόν, θεωρώντας ότι οι φωτογραφίες του πριν και του μετά είναι ιδιαίτερα αστείες, αποφάσισε να κάνει μια συλλογή με το όνομα Hairy (μαλλιαρός) αλλά προσθέτει μόνο φωτογραφίες που δείχνουν την ριζική αλλαγή. Όλα τα σκυλιά έχουν κουρευτεί με Ιαπωνικό στυλ που προφανώς διαφέρει ιδιαίτερα απ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει σε κάθε φυλή. Βέβαια, ο σκοπός παραμένει ακόμα ο ίδιος, να γίνει το σκυλί όσο πιο γλυκό μπορεί, με το να τονιστούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καθενός.

Αν και μιλάμε κυρίως για τον φωτογράφο, δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τους ανθρώπους που έκαναν την περιποίηση, αφού κάθε ένα χρειάστηκε τουλάχιστον μερικές ώρες και έγινε με ψαλίδι χεριού. Ο λόγος για τους υπαλλήλους του καταστήματος Healthy Spot στο Los Angeles, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί από τους καλύτερους της Ιαπωνίας!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful