Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μετατρέποντας χέρια σε οφθαλμαπάτες

Όπως σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πλέον, έχουμε μια ιδιαίτερη λατρεία προς όλους και όλες τους/τις makeup artists. Η Mykie και η Saida είναι μόνο δύο από τις αγαπημένες μας, για τις οποίες έχουμε γράψει στο παρελθόν.

Η σημερινή φιλοξενούμενή μας ονομάζεται Lisha Simpson και ειδικεύεται στις οφθαλμαπάτες. Όλα ξεκίνησαν με την αγάπη της για την τέχνη, που από μικρή ακόμα ένιωθε να την ηρεμεί. Αρκετά αργότερα γράφτηκε σε μια σχολή ζωγραφικής οπου είδε φωτογραφίες από απίστευτα έργα τέχνης στο ανθρώπινο σώμα. Μετά τη σχολή, της προσφέρθηκε θέση εργασίας και άρχισε να πειραματίζεται με ό,τι είχε διαθέσιμο εκεί.

Πηγαίνοντας γρήγορα στο σήμερα, η Lisha με τον κατάλληλο συνδιασμό φωτός, μαύρης μπογιάς, σωστής γωνίας και ενός μαύρου φόντου δημιουργεί απίστευτες οφθαλμαπάτες. Πηγή έμπνευσής της είναι οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί. Ταινίες, μουσική, κουλτούρα, έντονα χρώματα και τα λοιπά. Τέλος, αναφέρει ότι χρησιμοποιεί λογισμικό επεξεργασίας εικόνων μόνο για να δέσει το μαύρο χρώμα του φόντου με αυτό της μπογιάς καλύτερα, κάτι που εμείς από την πλευρά μας το πιστεύουμε απόλυτα.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful