Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μικροσκοπικές σκηνές μέσα σε κοσμήματα, από την Isabell Kiefhaber

Σε πρόσφατο άρθρο μας είχαμε γράψει για τα πανέμορφα δαχτυλίδια της SecretWood που κρύβουν μέσα τους μικρόκοσμους (το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ). Στην περαιτέρω αναζήτησή μας λοιπόν βρήκαμε ότι δεν είναι η μοναδική εταιρία που κάνει κάτι τέτοιο, αφού και η καλλιτέχνης Isabell Kiefhaber από την Γερμανία κρύβει σκηνές μέσα σε όλων των ειδών τα κοσμήματα!

Όπως εκείνα, έτσι και αυτά φτιάχνονται από ρητίνη για κοσμήματα και το κάθε ένα έχει μια διαφορετική παράσταση μέσα του, μια διαφορετική ιστορία! Έναν άνθρωπο που κάνει σκι, ένα ζευγάρι που παίζει τένις, ένα άλλο ζευγάρι που κάθεται αγκαλιά σε ένα παγκάκι ή ακόμα και μερικά προβατάκια.

Η Isabell δηλώνει στο προφίλ της στη σελίδα Etsy: “Λατρεύω να σχεδιάζω. Λατρεύω να δουλεύω σχολαστικά. Λατρεύω να δουλεύω με τα χέρια μου. (Και) λατρεύω τα μοναδικά κοσμήματα” και βλέποντας αυτά τα κοσμήματα μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι συμφωνούμε με τις απόψεις της! Η Isabell φτιάχνει και σχέδια κατά παραγγελία, αν θέλετε κάτι που δε βλέπετε στην σελίδα της, με ένα μήνυμά σας απλά!

Περισσότερες πληροφορίες: Etsy | Ιστοσελίδα
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful