Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωρό μαϊμού που έχασε την οικογένειά της βρίσκει έναν καινούργιο μπαμπά

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που αρχικά βρήκαν την Sausage, ένα μωρό νομάσκος της γαβριέλλας, υποείδος των Γιββώνων, βρέθηκε να κάθεται μόνη της σε έναν θάμνο αλλά οι επιστάτες του Κέντρου Διάσωσης Απειλούμενων Ειδών (EPRC) στο Βιετνάμ διαφωνούν στο κατά πόσο αυτή είναι η πραγματική ιστορία.

“Πολύ βολικό να βρεθείς τυχαία κοντά σε ένα προς εξαφάνιση ζώο που κάθεται μόνο του” έγραψαν την προηγούμενη Παρασκευή στο Facebook, καθώς ανήγγειλαν την διάσωση και είσοδο της Sausage στο κέντρο. Η μικρή μαϊμού είναι μόλις 5 μηνών και όταν βρέθηκε είχε σημάδια από δαγκώματα τα οποία είναι άγνωστο τι τα προκάλεσε.

“Είναι ιδιαίτερα απίθανο να βρέθηκε μόνη της στο δάσος” λέει η Sonya Prosser, μέλος του προσωπικού του κέντρο στη σελίδα Dodo. “Είναι τυπική ιστορία που ακούμε όταν κάνουμε κατάσχεση κάποιο ζώο. Κατά πάσα πιθανότητα η οικογένειά της έπεσε θύμα λαθροθηρίας αλλά αν το παραδεχθεί κάποιος αυτό, παραδέχεται κάτι παράνομο”

Η Sausage τώρα, ταίζεται 7 φορές την ημέρα και έχει φτάσει στο σημείο να τρώει και φρούτα, εκτός από γάλα. “Πραγματικά τα πάει πολύ καλά πλέον. Εξασκείται και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της με μια μικρή παρότρυνση κάθε φορά αλλά αυτό που λατρεύει πραγματικά είναι το μεγάλο αρκουδάκι της που έχει δίπλα της ασχέτως αν τρώει ή κοιμάται” συμπληρώνει η Sonya.

Αν και είναι άγνωστο πως η μικρή μαϊμού χωρίστηκε από τη μαμά της σε τόσο μικρή ηλικία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον βρίσκεται σε καλά χέρια και θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα στην ασφάλεια του καταφυγίου.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful